Hocam merhabalar küçük yerde yetiştiğim ve liseyi örgün olarak tamamladığım için sosyal çevrem arkadaşlarım var benim ancak yalnızlık her zaman keyif vermiştir bana yani yük olmuyor yalnızken evimde kendi dünyandayken daha mutluyum sadece ihtiyaç duyduğumda dış olanaklara erişememek ki bu da tamamen maddi durumla alakalı ve gelecek kaygısı beni çok yıpratıyor
Anladım hocam aşırı olmadığı sürece tabikide sizin tercihiniz yeter ki farkında olmadan sıkıntı yaşamayın maddi durum ve gelecek kaygısını şuna benzetin insanlar bunun kaygısını yaşıyorlar garanti olan ölümü düşünmeden yani gelecekte varız veya o bu var fakat maddi sorun olacak aslında kaygı ölüm olur normal şartlarda fakat modern dünyanın getirdiği arızalar burada ortaya çıkıyor şuna emin olun ki bugüne kadar nasıl geldiyseniz son güne kadar da bir şekilde gidecek Allah rızka kefil yeterki arayış bitmesin çaba heyecan bunlar olsun, bu cümleleri havadan yazmiyorum yanlış anlamayın bütün varlıklarını 2 ay önce kaybetmiş 0 dan başlayan birisi olarak yazıyorum.