aşağıya bırakacağım videoyu 4. günümde izledim zaten amacım 4 gündü. inanılmaz bir deneyim oldu. 4 gün boyunca sıfır gıda ve sadece su ile hayatta kalınabiliyormuş demek ki. kısa deneyimlerimi paylaşayım.
bu deneyim boyunca normal rutin çalışma hayatına devam ettim.
1. gün: gayet normaldi akşam kötü geçti çünkü beyin sürekli sizi yemek için teşvik ediyor
2. gün: zar zor yataktan kalktım çok kötü bir gün geçirdim o kadar yemek isteğim vardı ki ama sabrettim. akşamı çok çok zordu, gece rüyalarıma yemekler girdi aynen videodaki kişinin anlattığı gibi oldu abartısız.
3. gün: tansiyonum çok olmasada ciddi oranda düştü (hiç ölçmedim) ama hissediyordum. hatta avrupa yakasına ağır bir malzeme teslim edip müşteriyle yarım saat ayak üstü sohbet ettik. çok şükür metro ve marmarayda sürekli oturacak yer buldum ayakta çok zor olurdu.
4.gün: (bugün). sabah 3. gün kadar olmasada kötü olmasada enerjik kalktım yine bir yorgunluk var ama 1.2. ve 3. gün kadar değildi. işe geldim fotoğraf çekimlerini yaptım kargoları birazdan teslim edeceğim ama kendimi çok iyi hissediyorum. yarın sabah inşallah sağ çıkarsak

1 adet yumurta ve akşam mercimek çorbası olacak.
Peki ne işe yarıyor bu su orucu (oruç demek çok istemiyorum su diyeti diyelim) vücuttaki zararlı toksinleri atıyor veya yok ediyor kendi içinde. göz görme bozukluğunu ve uykusuzluğu düzenliyor. kilo için değil de daha çok bağırsak florasını dengelemek için yaptım. çok şükür hastaneye gittiğimiz yok en azından bu rutin devam etsin istiyorum. Öneriyor muyum valla bu konuda birşey diyemem 2.ve 3. gün inanılmaz zorlandım ama pes etmedim.
video bana ait değil tesadüfen karşılaştım. videoyu çeken güzel deneyimlemiş size de yol gösterebilir. videoda 5 gün yapılmış.
https://www.youtube.com/watch?v=11A95QMoYLY