* Şikayetçi olduğum üye: @kendi;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmet Alamama
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/ozel-kampanya-ha...0-indirim.html * Açıklama ve kanıtlarım:
16 Ekim 2023 tarihinde 3 Yıllık Peşin ödeme ile VDS paketi satın aldım.
Aldığımdan beri veri merkezi kaynaklı olduğu söylenen network sorunları ve sunucu kapalı kalma sorunları yaşadım.
Sunucunun planlı yada plansız offline durumlarında hiçbir zaman mail yada sms ile tarafımıza hiç bilgi verilmedi. Sunucunun kapalı olduğunu çoğu zaman kendimiz firmaya haber ediyorduk.
2 gündür yine kapalı olan VDS sunucumuz için firma ile iletişime geçtim.
Tarafımıza şöyle bir bilgi verildi.
Fakat ben bunu kabul etmiyorum.
Geçen yıl uygun fiyata aldığım bu hizmeti şimdi hiç bir yerde alamayacağım.
Üyenin forumda ticaretinin yasaklanmasını talep ediyorum.
EK OLARAK,
Forum yönetimine de sitemim var,
https://www.r10.net/hosting-sikayetl...post1087937776
Diğer şikayet konumda MODERATÖRÜN biri haksız ve sebepsiz yere bana ceza puanı verdi. Neden verildiğini hala çözemedim.
Ayrıca diğer şikayet konuma 2 kez bildirim yapmama rağmen hiçbir geri dönüş yapılmadı.
R10 forumda bu şekilde satış yapıp ödemeyi peşin alan firmaların daha sonra hizmet vermekten vazgeçip müşterilerini mağdur etmeleri R10 Platformunun ticari ahlakına ve kurallarına uygunsa eğer şikayetimi kaldırabilirsiniz. @ckuforum;
Diğer forum şikayetiniz ile iligli, raporunuz gözümden kaçmış üzgünüm, gerekli ceza kullanıcıya verildi.
Ayrıca diğer şikayetinizde de firma bir süre hizmet vermeyeceklerini belirtmişti hatırlarsanız, şu anki çalıştığınız firma da aynı şeyi söylemiş. Burada enflasyon veya paranın değer kaybetmesi durumunu göz önünde bulunduramayacağım, çünkü 2. kez aynı durumla karşı karşıyasınız, muhtemelen fiyat performans açısından en uygun fiyatları seçiyorsunuz, bu da firmanın yanlış fiyat politikası yüzünden sürdürülebilir olmuyor. Bir hizmetin fiyatı aşağı yukarı bellidir, o fiyatların çok altında bir hizmet alıyorsanız, bu gibi durumları göz ardı etmemeniz yararınıza olacaktır.