* Şikayetçi olduğum üye: @Ekiphost;
* Şikayetçi olma nedenim: İade Yapmıyor, Kötü Hizmet
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/oyun-sunucusu/30...-korumasi.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Ekiphosttan VDS hizmeti alındı. Hizmet alındıktan sonra US lokasyonlu sunucumdan ekiphosttan aldığım VDS'e bağlanamadiğimi fakat TR local adresimden bağlanabildiğimi fark ettim.
Sunucumda iptables/ufw olmamasına rağmen sunucuya bağlanmıyordu. Belli ki, sunucum dışında networkde yurtdışı veya AWS gibi bloklar engelliydi.

Ne onları uğraştiriyim ne de kendim vakit kaybediyim diyip, para iadesi talep ettim sunucuyu aldıktan 30-40dk sonra, para iadesi yapamayacaklarını söylediler.
Hizmet çalışmıyor, kusurlu. Nasıl yapamazsınız ?

IP değiştiler sunucuya farklı ip verdiler. Bu sefer erişim geldi, erişim gelince sunucuyu bide upgrade ettim cpu arttırdım.
Erişim yine gitti, ticket açtım cevap yok. Para iadesi zaten yok.

3-4 saatimi harcadılar 400 tllik sunucu için..
Para iadesi talep ediyorum kendisinden. Burtinet, Hizlihosting, onlinesunucu, guzel.net.tr, sunucu.al, bulutdc vb. en az 10 farklı yerde sunucum mevcut bir tanesinde bu kadar vakit harcamadim.

Tüm görüşme 7 saattir sürmüştür sorun giderilmemiştir ve "bi ara" inşallah dönüş yapacaklar.
Tüm görüşme logları PDF formatında : (Indirdim (sifreler var paylaşmayın böyle | xtreme |)

Ayrıca, haksız ve olumsuz itrader kullanmiştir. Bunun içinde kullanıcıya yaptırım uygulanmasını ve profilimdeki itraderin silinmesini talep ediyorum.
20 dakika cevap vermedikleri için şikayet konusu açtiğimi söylemektedir. Fakat 7 saati geçkin süredir beklemekteyim! Ve 24 saate kadar sürebilir diyor.

0 hizmet almışım problemli çıkmış düzeltmesi için mi beklicem ? Sabırsız müşteri diye -itrader veriyor. HAK MI ?