Çok mantıklı geldi konuşmanız ben şuanda zaten Gıda firmasında çalışıyorum önce sevkiyat da çalıştım şimdi de plasiyerim rut ve arac düzenleme gerçekten çok önemli hem zamandan hemde daha çok ürün almada size fayda sağlıyor. Aynı zamanda rutu yani guzergaha göre de dizim de yaparsanız zamandan da kar etmiş olursunuz.
7k gibi bir para muhasebeye çok değil mi ?
Arac alip baslamak istiyorum aslinda motor sevmedigim icin, yoksa dediginiz gibi motor mantikli olabilir belki ama bana gore degil.
vergi levham var statu onemli mi? Yani illa su koddan olacak su sektorden olacak vergi levhasi diyor mu?
Nace kodu yanlış hatırlamıyorsam;
53.20.10 Paket ve koli gibi kargoların toplanması, sınıflandırılması, taşınması ve dağıtımı faaliyetleri (dökme yükler ve evrensel hizmet yükümlülüğü altında postacılık olması gerekiyor.
7k'nın içine bağkurunu da katmış arkadaşımız sadece muhasebe değil.
Araç almadan önce, çevrenizdeki firmalarla görüşün. Muhakkak araç marka ve modeli belirtirler. Araç alıp iş bulamamakta var. Önce yerinizi kesinleştirin, araç işini 1 günde halledersiniz. Aracın bir diğer artısı kış günlerinde çok zorlanmazsınız. Yaz aylarında da dezavantaj oluyor tabii onda da motoru çok kapatmadan klimalı kullanırsınız aylık 1-1.5k yakıtınız artar.