Merhabalar ;
Dün gece bir epin sitesinden 5 bin tl bakiye yüklemesi yaptım kendi adıma olmayan kart ile bu sitenin 2 yıla yakın üyesiyim ve sürekli alışverişlerimi oradan yapıyorum adres bilgimden tc kimlik numarama kadar profil onaylı

gelelim asıl olaya dün akşam 5 bin gibi bir yükleme yaptım dediğim gibi kendi adıma olmayan bir kart ile sonradan kontrol ettiğim zaman hesabımın kapatıldığını ve bakiyemin bloke olduğunu iade geçilmediğini öğrendim canlı desteğe yazdığım zaman hesabımın bilgileri ile kart adının uyuşmadığını söylediler bu nedenle şüpheli işlem olarak görmüş sayın beyfendiler sorunu nasıl çözeriz dediğim zaman bir kağıda

site ismi
İmzam
Tarih
Yanında kimlik belgem
Yanında kredi kartımın fotograflarını tek karede istediler

Bankanın anında onay verdiği üstelik 3d ile yapılan bir işlemi nasıl şüpheli görüyorlar ve bu site nasıl parama bloke getiriyor

madem böyle bir saçma rezalet sisteminiz var 18 yaş altı müşterileriniz veyahut kartı olmayan müşterileriniz için nasıl bir alternatif sunmayı düşünüyorsunuz

bu site milyon dolarlık işlem hacminin olduğu bir sitemi ki benden böyle üst düzey bir doğrulama yöntemi istiyor

5bin tlnin peşinden koşmayacaktım ama madem böyle saçma bir şekilde uğraştırıyorlar bende uğraşacağım nasıl bir alternatif üretebilirim