Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek şu ki Apple gibi dünya devi bir markayi yem olarak kullanıp olası bir durumda telefonlarını patlatacaklarini kesinlikle düşünmem.
Yahudi, altın yumurtlayan tavugunu kesmez hiçbir zaman.
Apple Yahudilerin en yağlı markalarından bir tanesi.
Böyle bir durum olması halinde Apple diye bir firma kalmaz.
Kaldı ki dünya genelinde Apple telefonlara olan güveni sarsmis olabilir bu patlama olayı.
Kesinlikle böyle birşey olamaz, Apple telefonları patlatamazlar degil.
İsteseler patlatabilirler, ama bu onların yapacağı en son şeylerden bir tanesidir bana sorarsanız.
Kaş yapayım derken kdunya gebelindeki ekonomik ve teknolojik üstünlüğü Çin'e kaptırmış olur ABD.
Arzı mevudu kuramayacaklarını anladıkları anda tüm tuşlara basacaklardır. 2007 yapımı bir film vardı. Bruce Willis'in. Hani trafiği hackledikleri, yazılımla ilgili bir filmdi. O geldi aklıma.

İşler istediği gibi gitmezse dünyayı karıştırabileceklerinin fragmanını izledik aslında. Adamlar zaten açık açık diyor.

Biz geliyoruz. Gazzeye, Lübnana, her yere geleceğiz. İsterse tüm dünya bize boykot uygulasın. Amerika dahil herkese kafa tutacağız.

Şimdi, bu görüşteki zihniyet artık istediğini almak için çoktan start verdi. 3.Dünya savaşı deniliyor ama bana kalırsa çoktan başladı bile. Çevremize bir baksanıza. Her yer ateş içinde. Bizene bundan demeyin. Bunun ucu eninde sonunda bize dokunacak. İsrail ile Türk ordusu elbet karşı karşıya gelecektir. Çünkü adamlar bu coğrafyayı hep istiyorlar. Bu coğrafyadaki en güzel yerin konumuda bizde. Buna sahip olmak için ellerinden geleni yapacaklar ki yapıyorlarda.

Şimdi arkadaşımız cep telefonları patlamaz etmez demiş. Teknik olarak bu doğru ama artık tüm büyük firmalar cihazlarını ucuz iş gücü altında çine gönderiyor. Peki bu cihazların içine sıvı patlayıcı koysalar kimin haberi olur. Kimsenin. Ya işte firma kendini karalamaz. Emir aldıkları anda bunu yaparlar.

Google bir firma öyle değil mi. Peki google amerika hükümetinden emir aldığı gibi Huawei firmasına yazılım vermeyi kesti mi. Anında kesti. Google çıkıpta şunu diyebildi mi.

Ya sen benim müşterilerim ile arama nasıl girebilirsin. Dediğini yapmıyorum dese ne olur ki diyemez de. Google'ı 1 günde harcarlar. Olmaz demeyin.

Teknoloji ellerinde olduğu müddetçe bilim için konuştuğumuz mantıklı teknik bilgi yerle bir olur. Sen teknik olarak patlamaz diyorsun ama adamlar bunu yapamayacağını, bu yaşanan olaydan sonra net olarak söyleyebiliyor musun. Artık bunu net olarak söylemek mümkün değil.

O yüzden, artık her şeyin olduğu, olacağı bir döneme girdik. 3. Dünya savaşı bastırılsa bile bu gözü dönmüş güruh ile dünya öyle böyle karşı karşıya gelecek. Çünkü bu güruhun durma gibi bir durumu kalmadı. Durursa, arzı mevud çöker. Arzı mevud çökerse, dünyayı ateşe verirler.