tuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön dişliyide değiştirebilirsiniz fakat tavsiye etmiyorum çok. Arka ile oynayın derim. 38 dişli ile 1. viteste teker yapıyordum. 46 dişli benim için yeterli olmuştu. Debriyajı bırakırken belinizi geriye vurmayı ve gidonu çekmeyi unutmayın. Bence 46 dişli yeterli olur diye düşünüyorum. Ek olarak Subap ayarlarınızı düzenleyin, arka lastiğinizi indirin. Yeni driftler enjeksiyonlu sanırım eğer karbüratörlü ise hava ayarını kesinlikle yaptırın. Son olarak ufak bir tavsiye verecek olursam motosiklet tekerde yağlamayı ciddi oranda kesiyor eğer sık teker yapıyorsanız yağ bakımlarını sıklaştırmanızı öneririm. Bende bu post sayesinde geçmişimi tazeledim. Kazasız, sağlıklı sürüşler dilerim.

Merhabalar

arka 40 dişli ile 3-4 saniyelik şekilde kaldırabilirim bazen çok güzel oluyor 6-7 saniyeye geliyor ve hiç motoru çekmeden kendi gücü ile bazen de motorun içine adeta öküz oturmuş gibi kalkmıyor sence nasıl yapayım çekmeyi mi öğreneyim yoksa direkt dişli ile oynayıp çekmeden mi tekere getireyim? motorun rodajını sanırım çok sağlam yaptım motor çok açık 9000 devirde kesiciye girmesine rağmen hızlanıyor