Adıyamana gitmesi gereken kargo neden sakarya ya gider anlamıyorum.üstelik iki gündür orada bekliyor.
ünideki bi anım aklıma geldi,aras kargo ile yaşadıgım bi sorundu yanlış hatırlamıyorsam
tarsusta yaşıyorum o zaman.güzel bi parmaksız deri eldiven buldum netden,aldım.1 hafta sonra kargom geldi ama ürünün biyerinde defo var.satan firmada o sizde kalsın,yenisini gönderelim dedi ve tekrar gönderdiler ürünü.ilk kargo sorunsuz gelmişken,ikinci kargoda sorun çıktı.izmirden geliyordu sanırım,adanaya kadar sorunsuz gelmiş kargom ama adanada işler karışmış.adanaya kadar fatih baz adına gelen kargo,adanada nasıl olurda alıcı degiştirip hataya gider?ömer faruk bilmem kim adına hataya gitti benim kargo.o adamda istanbula mı ne gitmiş,şehir dışında.dediler ki kargo oraya gidecek,adam malı reddedecek yada almayacakta işte 3 gün şubede duracak,sonra kargo geri bize iade edilecek,sonra tarsusa gönderilecek derken 1 haftada öyle ugraştık.
kargo geldi 1 hafta sonra,bide utanmadan benden ekstra para istediler.normalde izmir-tarsus parasını satıcı ödemişti,adamlar ekstra gezdirdiklerinin parasını istedi.2 günde onun kavgasını ettik önce telefonda sonra tarsus aras kargo şubesinde.sanki kargomu götürüp gezdirin diye ben istedim

satıcıya aradım en son,dedim böyle böyle ben bunlara para filan vermem bunun için ve kargoyu kabul etmedim işte sana geri dönecek.adam ne yaptı bilmiyorum,ordan halletti sorunu ve ben de gidip sonunda alabildim kargomu.