Bazı değerler çok çabuk düşmüyor özellikle karaciğeri etkileyenler, en son DR'la naber kardeşim hoş geldin'e bağlamıştık.
Karaciğeri etkileyen değerler, D vitamin değeri gibi değil ilaç aldım diyet yaptım hemen değişsin maalesef olmuyor.
Alkol kullanmayın(kullanıyorsanız) ağrı kesici dahi kafanıza göre hiç ilaç içmeyin dahiliye ne verdiyse sadece onu kullanın, başka hastalıktan dolayı başka bir DR ilaç yazarsa ona söyleyin GGT değerim yüksek bu ilaçları kullanmam da sakınca olur mu yükseltirmi vs. söyleyince tahlil zamanın yakınsa zaten diyorlar tahlil yaptır ondan sonra kullanmaya başla yada başka ilaç veriyorlar.
Min 2-3 litre su tüketmelisin hiç içmiyorsan zor gelir sana ama ufaktan önce bir iki bardak arttırarak başlayabilirsin.
Bitki çayları, protein tozu, extra takviyeler, yoğun et ve yağ içeren besinler vs. gibi şeyler yasaklıyor siyah çay normal abartmadan oda.
Bildiğin sağlıklı yaşama itiyor DR'lar sizi spor egzersiz diyet vs..
Sürekli tahlil isterler senden zaten, dahiliye ile görüşün gerekirse tekrar gidin aklınıza takılan ne varsa sorun.