ilerleyen zamanlarda alırsın rahat ol bende öyleydi banada böyle derlerdi harbi öyleymiş 30 a yaklaş bak nası alıyorsun hatta keyfini çıkar şuanki durumun
Hocam dogrudur ama genc yaslarda oldugum icin ve üniye baslayacağım için bu durum canımı sıkıyor bundan dolayı kilo almak istiyorum.
sağlıksız almanın yolunu bulmuştum ama tavsiye etmem sonra o aldıklarını da veremiyorsun

53 kiloydum 1 senede 20 kilo alarak 73 ü görmüştüm göbeğim benden 2 metre önde gidiyordu
hocam her tavsiyeye acıgım valla zaten alırkende spor yapıcam bi yandan kasa ve vicuda vericem aldıgımı. ondan dolayı anlatabilirsiniz.
Hocam biraz klasik bi yazı olucak fakat kalori takibi yaparak cidden kilo alabilirsiniz.(denendi,onaylandı.)
Normal öğünleriniz ile almanız gereken kaloriyi tamamlayıp üstüne kalorisi yüksek kuruyemiş-atıştırmalıklar ile kilo almanızı sağlayabilirsiniz.
İnternet üzerinden birçok kilo aldıran shake tarifleri mevcut ve konu hakkında detaylı bilgi veriliyor.
İşin matematiği;
https://www.youtube.com/watch?v=aDklIcZbXL4
hocam onuda deniyordum kuru yemis alıoyrudm bomba mı neydi adı onlardan alıp ogun ogun iyiyordum fakat yine etki alamadım sporda yapıyordum
Spora başlamanızı tavsiye ederim. Çok faydasını gördüm
hocam baslamıstım zaten ama uniye gideceğim icin bırakmıstım simdi terkar baslamak istiyorum ama sağlam bi kilo alma yöntemi ile baslayıp ilerlemek tercihim.
Ücretsiz Kalori takip uygulamaları var. Gün içinde ne yersen oraya yazarak takip etmelisin. Örneğin günde 3 bin kalori bandında yemek yiyerek bir hafta sonra kilonu takip et mutlaka kilo artışı olur. Ancak metobolizman hızlı besinleri hızlı yakıyorsan takibi bıraktığında aldığın kiloları normal bir kişiden daha hızlı verirsin
evet metobolizmam hızlı hocam sıkıntım zaten o yakıyorum o yuzden bi kilo almam için farklı birşey lazım