Merhaba arkadaşlar televizyonu aldıktan 1 hafta sonra test etmeye başladım ve ekranın orta biraz altında;
İğne ucu kadar yeşil bir tane ölü pixsel buldum. Çok rahatsız etmiyor ama sonuçta sıfır cihaz.
Neyse hemen Dead pixsel teste soktum ; beyaz-siyah-yeşil renklerinde gözükmüyor. Kırmızı da gözüküyor.
Aynı zaman da PS5 veya TV izlerken ya da diğer uygulamalar da gözüküyor.
LG teknik servisi aradım kayıt oluşturdum.
LG SERVİS GELDİ SONUÇ; Teknik servise gelen arkadaş abi normalde değiştirilmesi gerek dedi. hemen yanımda müdürünü aradı ve ona sordu ne olabilir sonuç diye müdür bey en az '' 3 ölü piksel'' olursa değişim yapılır dedi. otomatik olarak cihazım değişmeyecek. Sonra servisteki arkadaş abi KOREYE mail atarsan direk yardımcı olurlar dedi ama kore merkezin mail adresini bulamadım tabiki. mecburen tüketici hakem heyetine başvurdum sonuç ne olur orda bilmiyorum.
Hepsiburada everday firmasından aldım ürünü puanlaması gayet iyi televizyon sıfır geldi onda sorun yok. onlar da bana LG ne derse kabuluz dediler.
hepsiburada cayma hakkımı kulanmak istedim kabul ettiler ama. şimdi kargo gelicek alıcaklar oraya gidicek karşı taraf kabul edicek mi etmicek mi aynı zaman da tekrar o işlemler olana kadar elinde aynı tv den yok para iadesi gelicek tekrar tv alsak kargo kurulum vb derken yine 1 ay beni uğraştırcak.
napsam bilemedim 1 tane piksel var iğne ucu kadar ufak ama yeşil renk çok dikkat çekmiyor anca ekrana yakınlaşırsam gözüküyor.
sonradan bir zararı olur mu onu bilmiyorum.
Aynı TV'den ben de yeni aldım.Nasil teste soktunuz acaba?