Orta segmentin en iyi markası da bunu yapıyorsa denilecek bir şey yok hocam.
Maalesef ki öyle. Nede olsa burası Türkiye diyerekten onlarda ipin ucunu bıraktı galiba

Yurtdışında böyle bir şeyin yaşanması mümkün değil. Yasaları çok güçlü.
Bu servis elemanları toktçı mı

Bizim de Bosch buzdolabı bozuldu, dolap eski de olsa pırıl pırıldı, kesinlikle atılacak gibi değildi, kafasına göre çalıştığı için elektronik bir sorunu olduğu da belliydi,
Servis geldi, güzel bir servis ücretini de aldı, "kapağı açıp kapatarak bunun kartı falan artık yok, değişemeyiz ama mahalle aralarındaki tamirciler belki yapabilir" dedi, çekti gitti.
Ondan önce atalım artık makinadan pas akıyor dediğimiz eski Arçelik bozulmuştu, servis geldi, tamir etti, kapağı da kırıktı tornavida sokup açıyorduk, adam çantasından pim falan bir şeyler buldu onu da ücretsiz değişti.."1,2 yıl idare eder, sonra yeni bakın" dedi.. Servis ücreti de sembolik bir şey aldı..
Ben henüz bir ödeme yapmadım. Servis kaydım da oluşturmadan önce söyledim. Para almanız için önce arızamı çözmeniz gerekiyor dedim. 25 gündür uğraşıyoruz bakalım. Dün fabrika sürecini hızlandırabilmek için Genel Merkez'den arayan hanımefendiye ulaşmaya çalıştım. Bana dedikleri sizin kayıtlarınız görünmüyor. Kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar. Özel servislere de pek güvenim olmuyor o yüzden yetkili seçmiştim ama. Yetkili veya Özel fark etmez artık hepsi aynı olmuş..