@SagaNetwork; konu hakkında detaylı bilgilendirme rica ederim. Müşterinin kiraladığı sunucu neden değiştirildi, müşteriden onay alındı mı, lokasyon değişikliği yapıldı mı, konuda belirtilen sorunlar giderildi mi.
Modum tekrar söz vereceğinizi düşünerek cevabımı vereyim.
Sunucumda bu sorunlar olduğu için sadece rust kısmında bulunan server yani oyunun mapini sildim. Cihazı zaten sıfırlayamam aldığım hizmet vds değil bir şey değil panel üzerinden yapıyorum.
Ek olarak topluluk kuralları deniliyor ancak sunucum ping bile göstermiyor ana konuya kanıtları ekledim. Ping gözükmediği için sunucumu sadece arayarak bulabilirsiniz. Rust pingi en düşük serverleri en baştan sona doğru listeliyor çünkü.
Benim lokasyon talep etme sebebim yurt dışında olmasına rağmen sunucu resimlerin inmemesi yetkili arkadaşta "türkiyeye bağlı alt yapı olarak ondan olabilir" dedi.
Ancak bana lokasyon veya sunucu değişimi bilgilendirmesi yapılmadı onay alınmadı. Ben eğer müsait yer var ise Türkiyeye taşıyın dedim hem fiyatının daha yüksek olduğunu hem de yer olmadığını söylediler.
Ben satın almadan önce crack mevzusunu söyledim ve yardımcı olacaklarını belirttiler.
Kanıt:
Ben oyunu modlamadım yetkiliniz abduh da buna şahittir oyunda 1 adet bile mod plugin vs olmamasına rağmen ping değerlerim resim açıklamam hiç bir şekilde gözükmüyordu bırakın onu sunucuda takıla takıla geziyoduk bunu çözmeniz bile 2 günü aldı.
Ben bu firmayla daha öncede çalıştım ticket sistemleri farklı olduğunu biliyorum discorda yönlendiriyorlar kanıt:
Ben bu konuları discord üzerinde ki ticket sisteminden dile getirdim ancak aksiyon alınmadı. Bekledim 2-3 gün cevap yok ticket açıyorum halledilecek deniliyor gene bekliyorum bi okadar gene cevap yok.
Lokasyon değişikliğim de ki onay vermemi ve işlemcimin değiştirdiğine onay verdiğim konuşmayı buraya ekleyin. Ben öyle bir onay dahi vermedim.
Ticket sistemleri bana mesaj atıyordu ticket geçmişlerinin hepsini indirdim konuya ekleyebilirim veya özelden atabilirim
@yildizteknoloji;.