Merhaba,

Hem oyun sunucusu yönetimiyle alakalı bilgiye de sahip olabilmeniz için detaylı olarak neden yapılmayacağını paylaşıyorum;

3- Kullanıcı, sunucusunu yeniden kurduğundan ötürü dosyaları karışmış görünüyor. Dolayısıyla, tek yapılması gereken yönetim panelinden dosyalarını silip tekrar oluşturması.
4- Rust sunucu listesinde görünebilmek için kullanıcının topluluk kurallarını sunucusunda birebir uygulaması gerekmektedir.
5-Biz herhangi bir crack kullanımı desteklemiyoruz, ürünlerimiz bunu desteklemez.
6- Farklı işletim sistemlerinde rust farklı tüketimlerle çalışıyor. Linux üzerinde çalıştırdığımızda daha az ram tüketimi buna kıyasla daha geç açılıyor.
Saganetwork, sadece barındırma hizmeti sunuyor. Oyunu modlamayı gerektiren, düzenlemeyi gerektiren herhangi bir konuda işlem yapmıyoruz.
Kullanıcıya talep geçmişlerinin kayıtlı kalması için internet sitemizden talep açmasını Discord platformu üzerinden ilettik. Ancak, r10 konusu harici herhangi bir ivme alınmadı.

Bahsi geçen maddeleri bu nedenlerle biz gerçekleştirmiyoruz. Kullanıcı, bulunduğu cihazda sorun yaşadığını belirtmiş. Dolayısıyla, farklı bir işlemci modeliyle tekrar çalıştırmışız. Kullanıcı talep ederse eski işlemcisine geri dönebilir.

Saygılarımızla.