başkanın sahada ne işi var hocam? düzeldi mi bari öyle yaparak? maç sonu açıklama yapabilirdi tabi tek işi kaos olduğu için
Sen kaos görmemişsin bir yerlerin rahat tuzun kuru o yüzden böyle keyifli keyifli konuşuyorsun. Bunlar geçen sezon oynanan Konyaspor deplasmanında bizzat benim çektiğim görüntüler, bunlar Göztepe'de olanların yanında hiç. Maç başladıktan 20 dakika sonra anca girebildik üstelik biz önden girenlerdendik, diğerleri ilk yarı bittiğinde anca girebilmişlerdi. Senin tribünün hangi deplasman maçında bu rezilliği çekti?
Burada videoyu kapattıktan hemen sonra barikatlar devrildi polisler ve birkaç taraftar barikatların altında kaldı joplarla saldırdılar. Parasını verdiğimiz deplasman maçlarına bizi böyle alıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=bflelpK4038
Bu da ilk kapıya girmeden hemen öncesi, çocuklu aileler geldi onlara yol açarken defalarca kez ezildik nefessiz kaldık fenalaşanlar oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=dNOAu72JnT8
Biz terörist miyiz ulan? Vatan haini miyiz de bu muamele reva görülüyor? Atatürk'ün çizgisinden bir kez olsun şaşmayan gururla CUMHURİYETİN FENERİ diyebilen bir takıma bunlar mı hak görülüyor? Siz de bu görüntüleri mi savunuyorsunuz?
Gelelim Göztepe deplasmanına. Orada olanlar Konya'da olanların en az üç beş katıydı, soruyorum sana hangi köy takımı senin formanı yaktı? Hangi köy takımının deplasmanına girerken paranızla yarım saat bekletilip joplanıp biber gazı yediniz? Bunları yaşadığınızda başkanın senin tribününe gelirken arkadan saldırdılar mı? Stada bozuk para bile sokmayan TFF senin maçında stada "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanmasına rağmen akreditasyon kartıyla sahanın içinde gezinen birisini aldı mı? Hadi onu bunu geçtim Avrupa fatihiyim diye geziniyorsun yerden yere vurmaya çalıştığın Fenerbahçe olmasa ülke puanını hangi biriniz sırtlayacak? Bizim Göztepe'yle ne gibi bir problemimiz olabilir de böyle bir tepkiyle karşılaştık? Göztepe'yi geçtim yetkililere ne yaptık da maç başladıktan yarım saat sonrasına rağmen tribüne sokamadılar? İnsanlar parasını veriyor karşılığını alacaklar bu kadar net! Adım gibi eminim ki Konya'da yaptıkları gibi deplasman otobüslerini saatlerce bekletip tek tek almaya çalışarak bu sıcakta insanlara eziyet edip sabırlarını zorladılar.
Her şeyi geçtim senin takım otobüsün kurşunlandı mı? Kurşunlandıktan sonra "Olay aydınlatılana kadar maça çıkmam" dediğinde "Biz bir hafta erteledik sonraki maça çıkmazsan sonuçlarına katlanırsın" denildi mi sana? FETÖ yapılanmasından zarar gördün mü? Maddi ve manevi kayıplarından sonra seni aklayan TFF'den günümüz kurunda çorbada tuz etmeyecek maddi zararlarını karşılamak için davacı oldun mu? Trabzon'a 5 tane gol attın kışkırta kışkırta sevindin sahaya bir tane taraftar atladı mı? Futbolcularının kafasına sis bombaları yüzlerce su şişeleri yağdırdılar mı?
Yazıklar olsun! KİRLİ DÜZENİNİZ BATSIN!
FENERBAHÇE NE VATAN HAİNİDİR NE DE TERÖRİSTTİR, BU MUAMELERİNİZ KENDİ ÇAPINIZ KADARDIR DAHA DA ÖTESİ YOK! FENERBAHÇE BU CUMHURİYETİN FENERİDİR VE İLELEBET ÖYLE KALACAKTIR!