Selam olsun,
Ben bir başkan olsam ve biletli deplasman taraftarlarım maça alınmıyorsa, şiddet görüyorsa sahanın içinden geçerdim.
X üzerinde bakarsanız kafası yarılanları, hastaneye sevk edilenleri görebilirsiniz. Böylesi bir ortamda daha 2. hafta ne şampiyonluk ne düşme durumu var.
Son haftalar olsa farklı yorumlarım ama daha ligin başında Fenerbahçenin ilk deplasman maçında bu kadar büyük bir saldırıyı Ali koç neden gitti diyerek anlayamayız.
2. Hafta rakip takım başkanı taraftarlarının olduğu bölüme geçiyor ki skor 2-0 fenerbahçe önde. Göztepe gibi takımlar büyük takımlara 2-0 geriye düştüğünde bugün yaşanan tepkileri vermez.
Ben olayın başka bir boyutu olduğunu düşünüyorum.
Zaten 2-0 önde, bir pozisyon sonrası yani maçla ilgili bir durumdan dolayı taraftarların olduğu yere gitmiyor kendisine vurulup itilip yere düşürülmesi, yabancı madde yağmuru... Hayırdır diye düşündüm.
Tepki verirsin bağır, çağır, küfür et, ıslıkla ama ailene sövmüş gibi yere düşürmeler, üzerine yabancı cisimler atmalar tuhaftı.
başkanın sahada ne işi var hocam? düzeldi mi bari öyle yaparak? maç sonu açıklama yapabilirdi tabi tek işi kaos olduğu için