her konu için hakkımızı aramalıyız ancak sizin bu tarz bir olaya kalkışma hazırlığınızın amacı ne acaba?
Keşke bizim kiracı da çıksa haber verip vermemesi önemli de değil.
Hocam yanlış anlamayın ama gereksiz büyütmüşsünüz gibime geldi, eve gidip masraflar ne ise istemeniz yeterliydi.
Bizimki ben askerden gelince çıkacak diyr anlaştık. Ben askerden geldikten 2 yıl sonra zor çıkarttık 😁 darısı size
Bence uğraşmaya değmez, vatandaş çıkmış gitmiş kira alacağınız da yok. Haber vermemesi tabii ki etik değil ama yeni bir kiracıya vermek mali açıdan sizin için daha iyi olur çünkü fiyatlar arttı.
Hocam evinizde bi zarar yoksa ve size büyük miktarda maddi kayıp yaşatmadıysa uğraşmayın.Keşke herkesin kiracısı böyle istemeden çıksa

Yeni kiracı ve güncel fiyattan kiralamaya odaklanın bence.
Benim çekincem eve girdiğimde çok farklı bir manzara ile karşılaşmak, sonradan kanıtlayamam da. 2 gündür mesaj atıyorum arıyorum babasını da aradım açmadı. Babası ile konuştuk 2 gün önce abi gelin bir gün anahtarı düzgünce teslim edin siz yolunuza ben yoluma dedim tamam seni yarın ararım dedi aramadı. Ben aradım açmıyor ikisi de. Muhtemelen evde bir problem oldu ki bu şekilde yapılıyor. Maddi anlamda düşününca tabi daha yüksek fiyata veririm zaten geçen sene %25 zam yapmıştık. Yalnız işte şuan eve girmem doğru mu? Belki de anahtar yerinde yok.