* Şikayetçi olduğum üye: @SagaNetwork;
* Şikayetçi olma nedenim: İşlemler yapılmadı, başka bir işlemci tahsis edildi
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/hosting-sirketle...ganetwork.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba,

Almış olduğum rust sunucu hakkında firmayla sıkıntılar yaşıyoruz.

Yaşadığım sıkıntılar:

1- Sunucu açıldı ancak sunucuda aşırı bir takılma sorunu vardı oyuncular falan sanki uçarak gidiyordu. Başka servera taşıdılar 2 gün sonra çözüldü.
2- Sonra sunucuya 3 port açmaları gerekirken 1 port açmışlar çoğu işlemi yapamıyordum. Portları açtılar sonradan.
3- Sunucuda hiç bir şekilde ne açıklama ne sunucu resmi ne sunucu butonu hiç bir şekilde gelmiyordu halen çözülmedi bekliyorum

4-Sunucunun ping değeri server listesinde gözükmüyordu halen çözülmedi bekliyorum.
5- Crackli kişiler servera bağlanabilsin dedim halen ayarı yapılmadı bekliyorum.
6- 2 core 16gb rame sahip olan sunucumun serveri başlatması 4dk sürerken burada ortalama 20-25dk civarında açılması. (iki tarafta da aynı pluginler var). Bunu söylediğim de sırada dönüş olarak "sizin ki erken bile açılıyor normalde 30dk önceden açılmaması lazım" demeleri .

Ek olarak anlaştığımız ve faturasını ona göre ödediğim i9 9900K işlemci yerine bana verilen işlemci farklıdır bunuda @onembilisim; sayesinde farkettim.
Açılan portların minecraft portu olduğunu görür görmez anlayan @onembilisim;. Ancak 1 haftadır sorunu düzeltemeyen @SagaNetwork;.

Bana anlaştığımız işlemciden başka bir işlemci vererek. Ticaretin en başında yanlış ve yalan ithamda bulunup sonradan konu ile ilgili ilgilenmeyen bu firmadan ücret iadesi istiyorum bu düpedüz dolandırıcılık.