tiscali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son sorum sayin mod. Peki forum kurallarini yasakli islemi yapan Kurumsal uyeye'de PM atarak bildirdiniz mi? Eger bildirdi iseniz o zaman ben olayi yanlis anlamis olayim..
Kolay gelsin.
Aslında Türkçeyi güzel kullanmaya çalışırım. Yazdıklarımın anlaşılır olduğunu düşünüyorum. Fakat ısrarla anlamamanızın nedenini hala çözemedim. KURUMSAL PLUS ÜYELERİN BURADA YAZANLARDAN DAHA FAZLA HAKKI YOKTUR!. Yıllardır bunu söylüyoruz ama sizin gibi bazı arkadaşlar sanki KASITLI gibi yaparak, her fırsatta konuyu buraya çekiyor. Arkadaşlar, o arkadaşın kim olduğunu bile bilmiyorum. Konuyu açan kişi bana özel mesaj gönderdi. Ben de kendisine, yasaklanan işlemlerle alakalı ticaret yapıldıysa, çözümünü forum dışında bulmaları gerektiğini söyledim. Detaylı bir şekilde anlattım. Fakat o buna rağmen ticaret puanı vermiş ve buraya gelip konu açmış.

Ticaret yaptığı üyeyi bilmiyorum, sormadım. Üyelik tipini de bilmiyordum. Buradaki arkadaşlar sorunca söylemiş. Artık şunu anlayın. Üyelik tipinin verdiğim konudakinden farklı hakları yoktur. Forumda bir işlem yasaklanıyorsa, mutlaka bir sebebi vardır. Yasak olduğunu bile bile ticaret yapıp anlaşamayınca, bizden yardım istenmesinin de bir anlamı yoktur. Ayrıca şikayet konularında GÖNÜLLÜLÜK esasına göre yardımcı olunduğunu da bir kez daha hatırlatayım.