* Şikayetçi olduğum üye: @Keyubu;
* Şikayetçi olma nedenim: Keyubu VDS Sunucumun Askıya Alınması ve Destek Sorunları
* Açıklama ve kanıtlarım:

• Şikayetçi olduğum firma: @Keyubu;
  • Şikayetçi olma nedenim: Keyubu VDS Sunucumun Askıya Alınması ve Destek Sorunları
  • İlgili hizmet konusu / Firma site linki: https://www.r10.net/keyubu
  • Şikayetçi olma nedenim ; 14 Ağustos 2024 tarihinde saat 01:00 civarında Keyubu'dan bir VDS sunucu satın aldım. Aynı gün akşam 21:37 civarında sunucum, “Kimlik doğrulaması için talep açınız. Ayrıca VPN bağlantısını kesip müşteri hesabınıza giriş yapınız.” gerekçesiyle askıya alındı. Üye olurken T.C. kimlik bilgilerimi ve kendi adıma olan kredi kartı bilgilerimi vermiş olmama rağmen, VPN kullanmadığımı ve yurtdışında bulunduğumu belirttim. Buna rağmen benden kimlik doğrulama için kimlik kartımla selfie veya banka hesabımdan 1 TL transfer talep edildi. Bu işlemleri derhal gerçekleştirdim, ancak saatlerdir sunucum kapalı ve destek talebime Sürekli Aynı Yanıt Verildi." Destek talebiniz tarafımıza ulaştı, ilgili birimimiz en kısa süre içerisinde destek talebinize yanıt verecektir. " WhatsApp üzerinden yazdığımda ise yalnızca satış öncesi destek sağlandığı belirtildi. ancak hala bir çözüm yok. Neden Ben Beklemek Zorundayım. Kaç Saatir Sunucum Kapalı. Keşke Hiç Alıp Bulaşmasaydım.. Bir Şans Vermek istedim acaba mı diye şuan çok pişman oldum. Gerektiğinde Tüm Kanıtları Sunarım. Parasında Değilim. Bana Ekleyecekleri 1 Günde Felan Değilim. Zaten 1 Aylık Almıştım Sırf Deneme Amaçlı Ama Yanılmışım Demekki Her Önüne Gelenden VDS Almiyacaksın. Gerektiğinde Tüm Ticket Görüşmelerini Paylaşabilirim. Şikayet Oluşturmayacaktım ama Baktım Bu Böyle Çözülecek Gibi Değil.