Buradan cevap almak isediğin kişilerin seni değerlendirecek birileri olduğunu sanmıyorum, böyle bir durumda buradan yardım almaya çalışıyor olman bence yanlış. Doktora git ya da doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.
Hocam tekrar gitmem heralde. Bir ara annem başka doktora gönderecekti gitmedim
Yalnız değilsiniz hocam, sadece birkaç gündür yaşadıklarınız da endişe verici özel bir durum yoksa hayatınızda bir şeyler yolunda olmayabilir onların çözülmesi gerekiyor.
Hayatım direkt yolunda değil bir kaç günlük olay dğeil işte uzun zamandır böyle bir durum var
Diğer konunuza meditasyon yapın dedim. Buraya biraz daha uzun yazacağım.
Öncelikle perspektif herşeydir. Hayata bakış açınız nedeniyle herşeyden kendiniz sorumlusunuz, bunu kabul etmeden sorunu dışarıda arayarak zaman kaybetmeyin.
Bunun dışında ben bu tür şeyleri çevre ve bakış açısı dışında beslenme ve uyku gibi şeylerle de ilişkilendiriyoru. Aşırı şeker ve karbonhidrat tüketimi ile birlikte et tüketiminin fazlalığı da agresiflik yapıyor. Bir süre sadece bitkisel beslenmenizi ve düşük kalorili bitkisel beslenmeden oluşan diyet yapmanızı tavsiye ediyorum. (oruç da tutabilirsiniz, ama su içmek kaydıyla)
İmzamdaki ve içinde yer alan konulara da bir göz atabilirsiniz. Kendi hayatınızın kontrolünü elinize almalısınız. Ailenize çevrenize size olumsuz duygu taşıyan insanlara itibar etmeyin; işinize, geleceğinize, mutluluğunuza odaklanın.
Hayata bakış açım tuhaf benim abi. Su orucu tutacaktım ama ailemin gözümde heralde 60 kiloyum (85-90 kiloyum) bir şey yemesem hemen yedirmeye çalışıyorlar nefes darlığı falanda oluyor ara ara. Su orucunu bir daha düşünecem. Benim izlediğim şeylerde 2-3 gün sadece su içip sonra yemek yiyorlar sonra gene aynı öyle değilmi?