Merhaba
TEB Bankası,Kapalı olan sanal kredi kartımdan, iznim ve haberim olmadan 31 bin TL tutarında bir para çekildi. Durumu anlatıyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Olay şu şekilde:
TEB’de 39 bin TL limitli bir kredi kartım var ve 37 bin TL'sini kullanmış durumdayım, geriye 2 bin TL civarında kullanılabilir limitim kaldı. 1 bin TL limitli bir sanal kart açtım ve Adobe deneme üyeliği aldım (0 dolar ücretle). Sonrasında bu sanal kartı iptal ettim ve sildim. Aradan 14 gün geçti ve ekstreme baktığımda 899,99 dolar (yaklaşık 31 bin TL) tutarında bir işlem gördüm. Ancak bu işlemle ilgili ne bir mesaj aldım ne de başka bir bildirim. Adobe ile iletişime geçtim ve ödemeyi onların görmediğini, bankayı aramam gerektiğini söylediler. Bankayı aradığımda ise işlemin sanal kartımdan yapıldığını, harcama itirazı oluşturabileceklerini fakat başka bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Ancak sanal kartım kapalı ve iptal edilmiştim.
Adobe’ye tekrar yazdığımda, işlem provizyondan kalktı ve 31 bin TL olarak muhasebeleşti. Adobe bu tutarın onlarda gözükmediğini ve hizmetin zaten askıda olduğunu belirtti. Kapalı olan bir karttan nasıl para çekilebildiğini anlayamıyorum, üstelik ana kartımın limiti 2 bin TL olmasına rağmen benim Kart limitim -31 bin TL Oldu ve beni zarara uğrattılar ve şimdi bu borcu ödememi istiyorlar.
Bu durumda ne yapmam gerektiğini ve hangi mercilere başvurmam gerektiğini belirtirseniz çok sevinirim. Yardımınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.

NOT: ADOBE PROZİSYONDA İKEN DEDİKİ BANKAYI ARAYIN HESAPLARI BLOKE ETSİNLER MAİL DE ATTIK AMA ETMEDİLER HARCAMA İTİRAZI OLUSTURUN DENİLDİ.