Seçtiğiniz ödeme yöntemine göre minimum tutar değişiyor, onu eklerken görebiliyorsunuz.
Net 30 ya da 40 tam hatırlamıyorum, kazandığınız bakiyenin o kadar hesapta beklemesi gerekiyor.
Kesinleşmiş bakiyeyi de belli bir günde alıyorsunuz, hesap türünüz düşük olduğu için ödemeyi kendiniz talep edemiyorsunuz.
Bayağı bi süre çalıştım, düzenli ödeme aldık fakat trafiğin ederi neyse vermiyor haberiniz olsun. Bu tarz firmalar trafiğinizle ilgilenmediği sürece ve sizinle sürekli iletişim halinde olan bir yetkili atamadıkları sürece hak ettiğinizi vermezler genelde. Burada aylık 200-300 dolar kazanırken başka firmalarda 1000 dolar üstü kazanıyordum. Türkiye hesabımda cpm düşüktü, yabancı arkadaşımın açtığı hesapta cpm daha yüksekti site aynı site mesela en basit örnek bu.
interstitial türden var evet, normal yok.
hocam çok teşekkür ederim popads ile çalışıyorum bu firmadan gerçekten çok güzel ödemeler alıyorum günlük 150-200 dolar civari çünkü pop reklamlarını çogul sayıyor benim kullanıcımın önemi yok siteyi reklama bogmayı seviyorum.
popads gibi çogul sayan pop reklamı veren firma önerir misiniz? ödemeyi gününde alabilceğim güvenilir bi firma arıyorum popcash denedim iyi getirisi vardı fakat onda pop reklamı tekil gösterim 1 kullanıcıya 1 kez gösteriyor bana çogul gerekiyor
cevaplarınız için çok teşekkür ederim