Amaçlar ve hedefler bitince olur böyle şeyler. Yeni amaçlar yeni hedefler yeni heyecanlar yeni hobiler.
Paramız yokken hayal gücümüzü zorluyoruz ve yapacak şeyler üretiyoruz. Hedefimiz para olduğu içinde onu elde edince beyin artık çalışmayı yavaş yavaş durduruyor. İnsanı başarılı yapan zaten zorlukların ta kendisidir.
Fakat illa zorluk içinde olacağız diye bir şey yok. Size göre yapması daha zor yeni hedefler belirleyip yolculuğa atılın.
hedeflerim hala var hocam ama bunlar için zaman ve daha çok tecrübeye ihtiyacım var yani aynen bu şekile akışına bırakarak devam etmem gerekiyor.
Dostum, senin en büyük sorunun yalnız olman. Bi kız arkadaşın olsa bak nasıl zevk alırsın hayattan. Önceden ailenin yanında olduğun için bu boşluğu hissetmemişsin. İçinde ki boşluk bundan kaynaklı.
:/ umutsuz
Emin olun sıkıldığınız şeyler size özel değil, sakin olup dünyada kalmaya bakın.✔️
biliyorum hocam ancak bunların bir çıkışı olmalı diye düşünüyorum. burada yazdığım hislerim çok uzun zamanır bu şekile ilerliyor.
@caglrkpn; yok hocam , akışına bırakıyorum . Sırasıyla önceki aktiviteler geri dönüyor otomatik. güzel günler sizin olsun
teşekkür ederim hocam. anlayanları görmek güzel.
ben de uzun süredir aynı hissediyorum. benzer durumlar bende de var. hedeflerim var, adım adım ilerliyorum da, ancak enerjim tükeniyor. çok duygusal biriyim. bu yüzden çabuk etkilenip hemen çöküyorum. bence toplanıp psikoloğa gidelim.
biraz duygusal yollu çöküntü bende de oluyor olabilir ama daha çok anlamsız gelmesi rahatsız ediyor.