KutupKurdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.84 e kadar çıkarsın kardeşim
Dalga geçme abi ya
kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzayabilirsiniz ancak bunun 10-15 cm gibi miktarlar olacağını sanmam.
Belki 1-2 sene içerisinde 1.68 - 1.70 seviyelerine ulaşabilirsiniz.
Ancak sizlere önerim bunu takıntı haline getirmemeniz olacaktır, şuanda bile ufaktan sinirinizi bozmuş gibi hissettim.
Yok ya alıştık artık fazla bozulmuyorum da yine de bi 1.90 hayalimiz vardı, sorun yok 1.70-75 olsam da bana yeter 1.70'in altında kalmayayım da.
Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anne babası maksimum 1.80 olup 1.98 tandığım var hocam amcalar dayılar ile de alakalı biraz. Basketbol oyna ve gece uykuna önem ver. Mesela bu saatte uyuman lazımdı çoktan
Amcalarımın, dayılarımın boyu çok kısa değil ideal. 1.75-80 civarlarında, bende öyle olsam yeterli aslında.

Mesela bakın anne tarafımdan dayımın çocukları çok uzun, genler desek bizim sülale biraz akraba evliliğiyle meşhur eninde sonunda aynı genlere geliyor çoğu. Onlar nasıl bu kadar uzadı şaşırıp kalıyorum bende.

Uyku hakkında ise hep geç uyuyorum, çok bir sorun yaratır mı ki?
L4ncelotcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boya takılma dostum şuan günümüzün algısı ile cüce kızlar uzun erkekleri ilah yapsada bu birşey değiştirmez çok germe kendini düzenli uykunu al.
Ya yok o konudan takılmıyorum sadece normal yaşıtlarıma göre kısa kalmak istemiyorum.
nemesisqwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadi iyisin 😊
chatgpt göre 1.70-75 olucan
Hadi inşallah.
mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
21 yaşına kadar uzarsın sporla da bunu güçlendirebilirsin henüz gelişim çağın
Spor için okullar açıldıktan sonra fitnessa başlamayı düşünüyorum, o boy konusunda pek etkili olur mu?