Merhabalar, 2024 Model Ford Transit Kamyonet aracımı 05.08.2024 17:30 civarında teslim aldım.
Henüz evime dahi varamadan, ortalama 1 saat içerisinde aracımda "Motor Soğutma Sıvısı Aşırı Sıcak." uyarısı ile karşılaştım ve araç komple hararet yaptı.
Aracımın plakasını dahi ezberleyemeden yolda kaldım, 80.km dahi dolduramadan aynı gün servise bırakmak zorunda kaldım..
Yol yardımı aradım, araç servise getirilmesi gerektiği söylenildi. Servise götürdüm. Servis Devirdaim Değiştirilmesi gerektiğini söyledi, aracımı görmek istiyorum dedim ve aracımı kontrol ettiğim zaman aracımın komple alt tarafı Pas tutmuş bir şekildeydi.
Aynı gün pas tutmayacağına göre bayii kesin olarak ayıplı bir ürün satışı yapıyor. Bayii elimizden bir şey gelmiyor sadece tamir olacak diyor.
Hararet yapmış bir araçta üst kapak problemleri kesin olarak oluşacak, sorunlu ayıplı bir ürün satıyorsunuz dememe rağmen yapacak bir şeyleri olmadığını belirtiyorlar.
Böyle bir durum başına gelen var mı? Neler yapabilirim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim