Gayet mantıklı bence de yapılabilir
Hocam zaten ben real müşteri toplamak için açılan yerlere karşıyım artık. Çünkü dünya tamamen sanallaşıyor. Bir sonraki jenerasyon bu kurgudan devam edecek.
En mantıklısı işleri tamamen dijital yürütmek. Hem insanlarla uğraşmıyorsunuz hem elemanlarla uğraşmıyorsunuz hem de tek tip iş yaptığınızda ve sürüm yapabildiğinizde, müşteri de memnun olduğunda zaten hep alıyor. Çorba içen adam hep içer zaten. Bir kere içmez. Bu döner gibi bir şey değil. Kahvaltıda sadece çorba alışkanlığı olan insanlar var mesela.
Ben en çok şuna dikkat ettim, çorba hızlı geliyorsa alıyor adam. İlginç bir şekilde en hızlı getirenden alıyor her türlü. Çünkü sıcak gelmesini istiyor çorbanın.
Ayrıca çorbanın yanında ekstra baharat için ücret yazan bir çorbacı da göremedim şimdiye kadar. Belki adam kimyon atmayı seviyor çorbaya ve alacak ama yok.
Aynı şekilde nane seviyor mesela ama ekstra seçeneklerde böyle bir şey yok. Tercih eden mutlaka tercih eder özellikle bazı baharatları seviyorsa ve orada da o seçenek varsa hep satar diye düşünüyorum.