* Şikayetçi olduğum üye: @LemonT;
* Şikayetçi olma nedenim: VDS kapalı ulaşamıyorum, çözüm sağlanmıyor.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/
* Açıklama ve kanıtlarım:

27 Mayıs 2024 tarihinde @cengizx18; isimli arkadaşın şirket banka hesabına ücretini gönderip 1 yıllık VDS hizmeti satın aldım. Ara ara bağlantı sorunları, ram sorunları vs. yaşasam da bir şekilde çözülüyordu bu sebepten bazı sorunları da görmezden geliyordum, ancak şu anda almış olduğum hizmete herhangi bir şekilde ulaşamıyorum. En son 14 Temmuz 2024 tarihinde kendisine VDS'te bağlantı sorunu yaşadığımı iletmek için ulaştığımda kendisinin bir alakasının kalmadığını yeni sahibinin @LemonT; olduğunu bildirdi. aynı gün bir kaç saat sonra VDS e ulaştım, daha sonra @LemonT; isimli arkadaşa whatsapp üzerinden ulaştım durumu anlattım sorunlar var biliyoruz kökten çözeceğiz taşıma yapacağız dedi. 3 Ağustos'da ise SMS ile bildirim yaptılar bakım yapıyoruz diye, whatsapp numaralarından bakım sonlanma zamanı sorduğumda "kendileri cihazda sorun çözüyorlarmış biraz daha bekleyeceğiz sorun çözülmezse yasal haklarımızı kullanacağız" diye cevap verdiler, sanırım hizmet aldıkları firmadan bahsediyorlar. Satın almış olduğumu belirttiğim VDS'de işimle ilgili otomasyon yazılımlarım mevcut ve bunları 2 gündür kullanamıyorum. @cengizx18; isimli üye daha önce başka şikayetlerde "Yaklaşık 1 ay önce firmamız sözleşmeli olarak tamamen devredildi herhangi bir sorumluluğumuz mevcut değildir" diye belirtmiş ancak devrolunan burada satışı yapılan bir ebook yada tasarım vs konusu değil firma devredilmiştir. https://www.r10.net/hosting-sirketle...ir-konusu.html burada da bu konudan bahsetmişlerdir. Türk Ticaret Kanunu ve Borçlar kanununda da yazılı olan devreden ve devralanın sorumluluklarını yerine getirmelerini bekliyorum. Yukarıda bahsettiğim sorunları en kısa zamanda çözmelerini ve çözecekleri makul bir süreyi tarafıma bildirmelerini eğer çözemeyeceklerse ödediğim ücretten kullanılan gün kadarını kesip geri kalanının iade edilmesini istiyorum. Kalabalık olmaması açısından yazışmaları ödeme dekontlarını eklemedim moderatörler talep ederse hepsini ekleyebilirim.