baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, konunun tamamını okudum ama anlamadım ne iş yapacaksınız? 😊
Edit: biraz eksik okumuş olabilirim, şimdi anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
Selamlar R10 ailesi,

Reklamcılık işim beni çok yordu ve özel hayatımı yok etti. Sürekli gelen mesaj ve arama sesleri sinirlerimi bozdu. Uzun süredir işimi sorguluyordum; babam mobilya dükkanına geçmemi, annem ise memur olmamı istiyordu. Ancak geçen hafta askerden terhis oldum ve kitaplara olan tutkum nedeniyle sahaf olmaya karar verdim.

Küçüklükten beri kitaplara aşığım ve elimde değerli bir koleksiyon var. Pazarlama bilgimle bir sahaf dükkanı açmayı planlıyorum. İstanbul'un dik yokuşlarında kitapları kargoya vermek için yürüyeceğim ve eski sahaf dükkanlarını ziyaret edeceğim. Babamın da artık dinlenmesini istiyorum.

Bu işte belki şimdiki işimden daha az kazanacağım, ama çocuğuma masal okuyan bir baba olmak istiyorum. Sevdiğim işi yaparak, huzurlu bir yaşam sürmeyi seçiyorum. Artık yaşamak, benim için dokunaklı bir şarkı olacak.