Dijiseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Askerlik sebebiyle satışa çıkardığım e-ticaret sitesi bir türlü satılamadı. Gelin bu konuyu tartışalım.

Satış Konusu

Yaptığı ciro kadar ücret talep ediyorum. Yazan kişiler bekliyor ki hiç reklam harcaması olmadan ceplerine kalacak satışlardan gelen para. Direkt ithalatçının bilgilerini vereceğim ve ürünleri oradan temin edecekler. %220 gibi bir kâr oranı yerine smm panellerden %10-%20 kârlara tamah ediyorlar. Hali hazırda 150'den fazla kayıtlı kullanıcısı var hemen pazarlama yapabilecekler. Sizce neden olabilir? Ekonomik durgunluğun bu kadar etki edeceğini sanmıyorum.

Talep ettiğim para 100.000TL belki üst model arabanın 4 tekerleğini alabilirsiniz.

Yaptığı ciro kadar ücret talep ediyorum derken 1 aylık ciroyumu kastediyorsunuz? Yani 1 aylık cirosu 100.000 TL mi?

Sizin için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın. Ancak bugüne kadar kim sizinkine benzer söylemlerle site satışı konusu açsa satın alıpta para kazanabilen kimseyi görmedim duymadım. Satış sebebi askerlik olabilir, sektör değişikliği olabilir, sıkılmak olabilir ne olursa olsun fark etmiyor. Herkesin bir sebebi var. Bu gibi satışlar insanlara mantıksız geliyor genelde. Yani aktif ve başarılı bir şekilde işleyen bir sistem olduğu söyleniyor çoğunlukla. % bilmem kaç kar, şu kadar ciro, net kazançlar vs. gibi söylemler genelde anlatıldığı gibi olmuyor. Bunu bilen ve tecrübe eden binlerce insan mevcut. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyorlar. Tekrar altını çiziyorum genelde yaşanan durumu anlattım. Sizin siteniz için demiyorum.

Ben kendimden de sitemden de eminim diyorsanız site satış konunuzu daha detaylı ve açık bir şekilde düzenleyip paylaşmanızı tavsiye ederim.