Site chat gpt nin yardım edebileceğine kanıt niteliği taşıyor fakat pek bi backend göremedim sitede altyapı dediğiniz hangi kısımlarda yardım etti
? Nekadarileri taşınabilir merak ediyorum henüz bir deneyimim olmadı fakat deneyeceğim ben de. Backend kısmını batırdığı söyleniyor ama tasarımda yardımı oluyormuş.
Bu arada üstünde çalıştıkça geliştirilebilir olacağını düşünüyorum yardımların. O da emek istiyor sanırım dil öğrenmek daha mantıklı geldi bana hep
Sitedeki verileri /data/ klasöründeki .md içerisinde barındırtıyor. O sistemi o yazdı. .md dosyasındaki metalara göre bazı özellikleri aktif veya pasif ediyor. Örnek .md dosyam;
---
oneciksin: yes
disqus: yes
aciklama: Sitede sorun çıkarsa sayfa adresini atarak buradan bildirebilirsiniz. En kısa sürede çözülecektir.
id: 4
---
# Hata Bildir
Sitede sorun çıkarsa sayfa adresini atarak buradan bildirebilirsiniz. En kısa sürede çözülecektir.
* oneciksin: yes ise menüde yer alıyor. no ve kendisi yoksa menüde yok.
* diqus: yes ise yazılarda Disqus'u açıyor. no ve kendisi yoksa Disqus'u kapatıyor.
* aciklama: Sitedeki o sayfanın içeriklerini yazıyor. Boşsa boş bırakıyor.
* id: oneciksin açıksa ve menüdeki sıralamasını yazıyor. Boşsa 0'dan sonrakine ekliyor.
# başlayanları otomatikmen başlığa yazdırıyor.