"ticari bir kaygı yoktur, kendi sistemimi paylaşıyorum" insanın en güzel üretimi hobisi olması lazım değil midir? daha emekli olmadım o yüzden bilemiyorum
Ayrıca aslında şunu söylemek istedim naçizane haddimi aşarak; eğer sizin bilinç altınızda, "emek sömüren, ölücü, hak yiyen" v.b konularla alakalı negatif kayıtlar olmasa; emin olun o adamlar sizi bulamazlar.
Burada 400₺'ye 1. sayfa garantili seo yapanda var, 400 bin liraya backlink (çöp) satıp geçende var.
Yahu nasıl oluyor bu!?
Yanıt basit; herkesin bilinç altında bulunan olumlu/olumsuz kayıtlarla alakalı mevzu.
Anladığım siz eski kuşaksınız, atalar daha farklıydı sizin yetişme tarzı da öyle, o yüzden bilinç altında halen oradan kalma izler olabilir mi?
Zira ne ekersek onu biçmiyor muyuz hepimiz?
Selam olsun,
Hepimizin bir geçmişi, aile eğitimi, yaşanmışlıkları ve hayata bakışı var. Muhtemelen hepimizin farklı olması büyük zenginliktir.
Ben eski kuşak yeni kuşak diye değerlendirmiyorum zira yeni kuşağı yetiştiren de eski kuşaktır.
Bir yandan eski kuşak olumlu bir tını oluşturur ama öte yandan bu kuşağı oluşturan da o tınısı hoş olan eski kuşaktır.
Hepimizin tecrübeleri vardır, kazanımları vardır ve verecek tavsiyelerimiz vardır.
Ben şahsen tek bir doğru ya da tek bir yol olduğunu kabul etmem. Kendi yolumu ve doğrumu anlatmaktan imtina etmem.
Okuyan kişi kendi yoluna benim yolumdaki doğrulara yer bulabiliyorsa alır koyar, yanlış buluyorsa kendi doğrusunu güçlendirir. İki türlü fayda sağlar.
Beni bulan birileri yok aslında sadece yerli yabancı otorite yarışmalarda birincilik alan projelerde yer aldığımdan bir şekilde ulaşıyorlar bilgisi olanlar ya da yazdığım sitelerdeki yazılara istinaden ulaşıyorlar. Elbette iş yaptığım dönemden tanışıklığımız olanlarla da ulaşıyorlar.
Bence konuda yazdıklarımı benden bağımsız tekrar okuyun.
Yazdığım üzere ben ticaret ya da proje babında yapayx sitesini kurmadım.
Ayrıca logom güzel.