Dün saat 03.01 de kartımdan harcama yapıldığına dair bir mesaj aldım ancak garip olan şuydu yazan harcama tutarı hesap bakiyemden azdı kredi kartımda ve hesabımdaki herhangi bir limitde bu tutar yoktu ancak mesaj harcama onaylandı şeklindeydi.
Bankayı aradığımda herhangi bir kartımdan çekim yapılmadığını ama sms i onların attığını konunun inceleneceğini söylediler. konuştuğum müşteri temsilcisi böyle birşeyle ilk defa karşılaştığını söyledi
Sırada en garip kısım var bugün saat 03.01 de 6 dakika önce tekrar aynı tutarda harcama onaylandı mesajı aldım bankayı tekrar aradım dünkü konuya dahil edildiğini incelenip bilgi verileceğini söyledi.
Bu nasıl olabiliyor bir banka yetersiz bakiye varken hiçbir harcamayı onaylamaz , onaylamadığı harcamayı başarılı olarak sms göndermez hadi gönderdi sistemlerinde neden gözükmüyor.
Zamanında enparayla ilgili benimde başıma aynı şeyler gelmişti, biri astronimik rakamlarda para göndermiş, bankada bilgi mesajı gönderiyordu ama gelen giden para yoktu hesapta, güvenlik için bankayı aradım sms doğruydu yani banka harbiden mesajı göndermiş ama hesaba gelen giden / blokeli bir şey yok, inceleyeceklerini söylediler bir kaç gün sonra sistemsel hata diyip geri dönüş yaptılar.