Ardından cihazda müşteri var, taşısın sunucularını dedi. Birkaç günde öyle bekledim. Cihaz boşa çıktıktan sonra da diskleri takması için yine bekledim. Ancak gün sonunda beni arayıp, 'ya biz o cihazı kiralık olarak vermiştik, müşteri cihazın süresini uzatmış siteden' dedi. Yani madem müşteri cihazın ödemesini yaptı, neden sunucuyu boşaltıp bana vermeye çalışıyorsun? Ardından tekrar işlemci listesi gönderdi ve seçim yapmamı istedi. Seçimimi yaptım, bu sefer de anakart uyuşmuyor dedi, yeni anakart sipariş ettiğini söyledi. Anakartın bugün eline geçtiğini söyledi ancak saatlerdir oyalanıyorum. Bir anakarta işlemci, RAM ve diskleri takmak neredeyse 12 saatten fazla nasıl sürebiliyor anlamıyorum. Cihazım barındırmada duruyordu, taşıyacaktım ancak sorunlar çıktığı için bir türlü cihazımı teslim alamadım. Kendisi bana disklerin olduğu sunucuyu ve yeni topladığı i9'u transfer ettirip disk değişim işlemini yapıp kendi sunucularını geri transfer etmeyi bile teklif etti. Onu dahi kabul ettim, ancak karşı taraf hiçbir şekilde dediklerinin arkasında durmuyor, sadece bir şeyler söylüyor, öne sürüyor ve bekletiyor.