* Şikayetçi olduğum üye: @HOSTUMO;
* Şikayetçi olma nedenim: Satın aldığımız cihaz kayıp ortada yok.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/datacenter/40530...stumo-com.html
* Açıklama ve kanıtlarım:
Hostumodan bir adet i9-10850K 128GB RAM 2x1TB SAMSUNG 980 NVME M2 SSD konfigürasyonlu ATX sunucu aldık. Cihaz gayet düzgün çalışırken bir anda cihaza erişim gitti ardından kendileri diskleri alıp geçici olarak kendi i9-10850k işlemcili cihazlarına takarak sunucuyu geri aktif edebileceklerini söylediler bizde kabul ettik ve diskler takıldı ardından satın aldığımız cihaz sorunlu olduğu için kendileri bize diskleri taktıkları kendi cihazlarını vermeyi teklif ettiler bizde kabul ettik ancak bir anda yine tekrar erişim gitti bir kaç gün sunucu kapalı kaldı ardından i9-9900KS işlemcili cihazlarına diskleri taktılar ve tekrar aktif ettiler. Cihazımızı alıp çıkmak istiyoruz ancak hiç bir şekilde bize bir bilgi verilmiyor sürekli oyalanıyoruz 20 gün boyunca yaşananları kısaca anlatayım. İlk önce cihazdaki sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştılar(20 gündür anlayamadılar). Bu süre zarfında bizlere yeni anakart aldım takıyorum deniyorum rami tek modül taktım deniyorum işte bursaya gidince bilgi vereceğim tarzı sürekli olarak oyalama cevaplar verildi bunlara oyalama diyorum çünkü herhangi bir kanıt yok telefonda sesli görüşürken sürekli 30dklık iş hallederiz bu gece v.s. Yine aynı şekilde bu 20 günlük süreçte bir ara cihazla @bursabil; in ilgilendiğini belirttiler ancak ne işlem yapıldı cihazda bir bilgim yok ne yapıldıysa da herhangi bir sonuç alamadık. Bir kaç gün önce telafi olarak komple farklı bir cihaz vermeyi teklif etti kendisi bende kabul ettim bir kaç işlemci modeli attı istediğimi seçmemi söyledi ardından bende seçimimi yaptım.