Hocam, nişanlanmadım ancak benzer durumları ben de yaşadım. 1 senedir konuşmuyoruz ancak halen boş vakitlerimde aklıma geliyor: "Acaba bunun sebebi ben miyim?" diye. Ailem evlenmemi istiyor ancak istediğim kız tiplerine baktığımda sanki onu tarif ediyormuşum gibi oluyor. Eminim ki karşı tarafın umurunda değilim ancak benim tarafımda işler öyle gitmiyor. Bunun nedeninin de kendimi sürekli işe verdiğimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kız sürekli sosyalleşiyor bundan dolayı unutması kolay olmuştur ancak bana baktığımızda ayın 15 günün sabah 8 akşam 6 geri kalan 15 gün ise sabah 8.30'dan sabah namazına kadar iş. Ne arkadaş var ne de sosyal çevre. Belki de kendi kabuğumuza çekildiğimiz için bizim için en iyi adayın "o" olduğunu, "ondan" daha iyi birisini bulmamamızın imkanı olmadığını düşünüyoruz. İnşallah Allah karşımıza bizi anlayan bizi kullanmadan saf bir şekilde seven kişileri çıkartır. Kendimize değer vermek umuduyla, selamlar. Mesajlaşmak isterseniz dm'den telefon numaramı atabilirim.