EmreKRMN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Bir nişanlılık/ilişki süreci atlattım ve çok zorlu geçmişti. Sürekli olarak beni değersiz hissettirmesinden, benimle ilgilenmemesinden ve bana zaman ayırmayıp, tüm bunları arkadaşlarına yapmasından dolayı sürekli kavga çıkartan taraf bendim.
Benimle bir fotoğraf bile atamayan, benimle dolaşmayı sevmeyen kız; arkadaşlarına gelince hepsi var.
Her seferinde de özür dileyen tarafta bendim. Bana; kafanda kuruyorsun, psikolojik sorunlusun, tedavi görmen gerekiyor, haksızsın deyip duruyordu ve bende gerçekten böyle miyim diye düşünüp gidip ailesinden, kendisinden özür dileyip ilişkiyi yürütüyordum.
Tabi benimde hatalarım var; kızı çok fazla kısıtlıyordum ama kısıtlamamın ana sebepleri de yukarıda yazılı olanlar. Kafeye gittiğimizde bile yan yana oturamazdık, çarşıda el ele dolaşmak falan bunlar hep yasaktı.
Zaten ilişkinin en başında telefon kurcalanmayacak, geçmiş açılmayacak ve arkadaşlara karışılmayacak diye benden söz almıştı ki keşke o zaman bıraksaydım...
Nişanlanalım değişeceğim dediği için nişanlandık. Nişandan sonra beni hiç aramaz sormaz duruma gelmişti ve bu seferde evlenelim düzelicem diye söz vermişti.
Ayrılalı neredeyse 1 yıl olmak üzere ve ayrıldıktan 6-7 ay sonra başka biriyle nişanlandı Ayrıldıktan 1 ay sonra benimle fotoğraf bile atmayan kız, sosyal medyalarda ki kullanıcı adlarını erkeğin adını da ekledi ve deli gibi fotoğraflar atmışlar (beni engellediler, arkadaşım göstermişti).

Önceden çok neşeli, sürekli gülüp eğlenen ben şu an arkadaşlarımın yanında, iş yerinde falan yalandan eğlenip gülüyorum.
Sürekli olarak geçmiş aklıma geliyor ve her şeyi kafasına takan biri haline geldim. Herhangi birine bile kötü bir şey olunca suç bendeymiş gibi hissediyorum, kendimi suçluyorum. Attığım her adımda bile ya birazdan bir şey olursa diye düşünüp duruyorum.
Bazı zamanlar kafam o kadar dalgın oluyor ki; arabamla kaçıncı kazam hatırlamıyorum bile.

En basit örnek; ne zaman dışarı çıksak, hemen 1 saat sonra falan beni X arkadaşıma bıraksana derdi. Neden diye sorduğumda ya sevgilisinden ayrılmış onu teselli edecekti ya da arkadaşının çocuğu hastaydı ona arkadaş olmaya gidecekti. İzin vermediğimdeyse kavga büyür, yanımdan kalkar ben götürmeden o arkadaşına kesinlikle giderdi.

Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Tamamen Haksız olan sıkıntılı olan kişi sensin kardeşim

kız sana bir ana avrat küfür etmediği kalmış sen hala seviyorum sevgilimsin sözlümsün diye peşinden koşmuşsun
abi bu kadar yapmayın ya ! hem cinslerimin bazılarını hayretle izliyorum
anlayın artık anlayın
Zorla güzellik olmaz !
kimseye zorla kendini sev-di-re-mez-sin...!!

bu arada kız zaten başka erkeklerin peşinden koşuyormuş senide kullanmış kötü karakterli bir insan ama en azından senle evlenip senin başını yapmadı öyle bir ihtimalde vardı... belkide seninle iken başka erkeklerle neyse anladın sen

kendine çeki düzen ver... hayat çok güzel yeni insanlar tanı gez toz eğlen etkinliklere katıl seni seven mutlaka çıkacaktır

son bir şey yorum yapan arkadaşların çoğu boş yapmış...
onlar gibi sana yağ çekmediğim için bana kızma aklını başına al

bir gün evlenip çocukların olduğunda eskiye bakıp bana dua edersin..

iyi forumlar.