berkantipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen şöyle bir şey yazmıştım hocam: https://www.r10.net/off-topic/414217...post1087662217

Naçizane tavsiyem bir doktora görünün, öyle terapi almanıza falan gerek yoktur muhtemelen, Lustral gibi giriş seviye bir antidepresan reçete eder doktor, onu birkaç ay kullanın, bu obsesyonun (sürekli düşünmenin) geçtiğini göreceksiniz. Tedavisi çok basit, ama bunu ertelerseniz eğer başta ne kendinize ne de hayatınızdaki değerli insanlara, belki size iyi gelebilecek ama şu halinizle takatiniz olmadığı için es geçtiğiniz kadınlara odaklanamazsınız.
Önce bir psikolog ile görüşüp ondan sonra da duruma göre psikiyatriye görünmeyi düşünüyorum hocam.
Yazdığım gibi ben böyle biri değildim ve hele ilişkinin ilk ayları çok güzeldi. Sonra sonra bozulmaya başladı ve gittikçe kavgalar büyüyordu.
En basit örnek; ne zaman dışarı çıksak, hemen 1 saat sonra falan beni X arkadaşıma bıraksana derdi. Neden diye sorduğumda ya sevgilisinden ayrılmış onu teselli edecekti ya da arkadaşının çocuğu hastaydı ona arkadaş olmaya gidecekti. İzin vermediğimdeyse kavga büyür, yanımdan kalkar ben götürmeden o arkadaşına kesinlikle giderdi.