ZekiOzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

1 yıl olacak evleneli eşimin ailesi çok şükür maddi durumları iyi bende tek başıma yurtdışında çalışıyorum ne yaptıysam tek başıma yaptım şükür. 2 tane kira gelirimiz var arabamız var evimiz var vs. fakat bunlar öyle süper lüks değil çok şükür bize yetiyor da artıyor. Çocuğumuz olacak yakında şükürler olsun evimizin eksikleri var balayı yapamadık iş izin muhabbetlerinden şimdi de biraz borçlarımız var ve evimizin eksikleri var diye ertelemek istiyorum eşimle bunu konuşurken sürekli fakirlik fakiriz vs muhabbetleri yapıyor ve konuşmada en son nerden buldum bu fakiri diye ağzından kaçırdı aşırı zoruma gitti elimde olan herşeyi bir şekilde eşime ve ve doğacak çocuğuma harcıyorum kendime yıllardır bir elbise ve iç çamaşırı dahi almış değilim bu söz aşırı zoruma gitti. Daha önce annesinin de bu konuda imalı lafları olmuştu fakat duymazdan geldim geçtim.

Herkesin ekonomik şartları durumları farklı onun ailesinin iyi olabilir fakat bende kendi çabalarım ile bu kadar yapabiliyorum.
Sizce ben mi bu konuyu aşırı kafaya takıyorum yoksa normal mi?
Kendi çabanla bunları yaparak herkesten en zengin sensin bunu unutma kendine haksızlık etme ettirme.. benim bir evim bile yok hamd olsun allah nasip ederse olucak tek başıma birikim yapıyorum bu yüzden bunu unutma