Hesabınız yeni mi?
Hetzner birkaç aylık hesaplara daha temkinli davranır riskli müşteri profiline alır, hatta yeni müşterilere mail portlarını bile açtırmıyorlar bazen. İlk 3 ayı sorunsuz geçirdikten sonra risk profiliniz azalır ve hetzner ödemeler konusunda daha yumuşak davranır.
Hesabınız birkaç aylık bir hesap ise ve daha ilk seferden ödeme sorunu yaratırsanız hetzner'in sert yüzüyle karşılaşırsınız.
4 yıldır kullandığım bir hesap, yukarılarda bahsedilen bizim Türklerin suistimal ettiği hiç birşeyi yapmadım.
1 fatura gecikmesi için ağır mı? Bulunduğunuz ayın faturasını ödemeden size 2. hatta 3. fatura mı oluşturacaklar?
Bütün kurumsal şirketlerde maksimum 1 ay geciktirirseniz hesabınız silinir.
Öyle bir şey olabilir mi? e diyelim hiç kimse ödemesin faturasını ne olacak? Adamların yüzlerce çalışanı binlerce sunucusu var. Nasıl dönecek bu işler?
Ayrıca size fatura gecikmesi için uyarı e-postaları göndermediler mi? 1 aydır nasıl fark etmediniz?
Desteğe yazın dönüş bekleyin. Artık bu durum tamamen şirketin inisiyatifine kalmış.
Dostum ben direk hesabın silinmesinin ağır olduğunu söylüyorum? Hangi kurumsal şirketler bunlar direk 1 ayın sonunda hesap silen, ben yaşamadım en büyük sunucularıda kullandım.
Diyorum ki otomatik ödeniyordu, 1 ay ödenmedi fark edilincede ödendi bunun neresi yanlış?
Mayis faturasi diyorsunuz.
Yani adamlar extra olarak 30gun beklemisler. Daha ne yapsinlar, bir yil mi beklesinler? Kullanici sozlesmesini okuyun, ne diyor bu konuda?
Yurtdisinda tasindim yogunluktan goremedim bir bahanedir bence, kendinizi kandirmayin.
Insan boyle onemli emailleri gormek icin 1dk zaman ayirabilir. 1dakikam da yoktu demeyin simdi, gulerler. Eminim birden fazla email gondermislerdir.
Su anda burda soylenmek yerine onlara yazin, belki en azindan backup verirler.
Otomatik ödeniyordu, 1 ay gecikti. Yani siz hayatınızda hiç birşeyi geciktirmediniz mi? Tekrar diyorum burada benim vurgulamak istediğim 1 ayda hesabın silinmesi, sunucunun silinmesinin yanlış olması. Supend edilir, hizmet durdurulur vs vs.
Aslında gerekçeli bir neden gösterirseniztolerans gösteriyorlar. Kredi kartımdaki problemden dolayı 2 aylık fatura birden kesmişlerdi. Tabi fatura kesilmeden önce durumu bildirmiştim.
Yok hocam otomatik bot gibi her attığım mesaja aynı cevabı aynı kişi atıyor.