Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Node.js i öğrenmesi çok kolaydır topluluğu geniş çözüm çok. Ancak php gibi performans sorunları yaşarsınız ben yaşadığım için go öğrendim. Bunjs performans sorununu çözüyor ama birçok alanda eksiği var. Örneğin şu an http isteği gönderirken proxy ayarlamayı desteklemiyor. Bu ve benzeri sorunlar çıkabiliyor stabil değil.

Go öğrenmesi ve yapısı zor bir dil ama performans açısından çok iyi. Direkt sistem dilinde build alabiliyorsunuz. Performans içinse Go en iyi seçeneklerden birisi.
GizoBaskan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tamamen Golang. Hem performans hem okunabilirlik açısından çok iyi NodeJS ile de çalıştım fakat Go nun yanından bile geçemez.
go tarafında araştırma yapmaya basladım hocalarım önerileriniz için teşekur ederim ekstara olarak docker kullanmadan direk sunucu kurulum yapıp aktif etmeyi planlamaktayım bu konuda herhangibi oneriniz varmıdır acaba

ek bir soru

model egitimi konusunda golang eksik ve daha tam oturmadıgını araştırırken onume cıktı node.js tarafında tensorflow ve bircok kutuphane var model egitimi konusunda bir tecrubeniz oldumu golanng yada node.js konusunda