Merhaba,
gece saat 12 gibi mesai saatleri dışında makine miz otomasyon durumunda bir sorun yaşamış bilmediğimiz veri merkezine talep gönderildi fakat sorunu çözmelerini beklekmekteyiz müşterimiz sürekli tahmini süre tahmini bir süre talep etti fakat bizde hatanın ne olduğunu bilmediğimiz için belli bir süre veremediğimizi söyledik ilgili değilsiniz bu nasıl firma böyle iş mi olur davacı olacağım dedi bizde tabi bu sizin hakkınız dır olabilirsiniz efendim dedik sürekli whatsapp hattımıza 2 numara ile birlikte yazıp daha bilgi veremiyorsun sana veri merkezi her türlü vakit vermiştir diyip darladıkları için engelledik sitemizden duyuru geçiçeğiz dememize rahmen sürekli flood mesajlar yollandı hiç bir veri merkezi sorunu cozemediği için onlarda tahmini bir süre vermez bunuda ayretten belirttik
Bir hizmet sağlıyor isen bak güzel kardeşim ve bu hizmet vds hosting ise senin ekstra hizmetin olmalı destek için ben senin arkadan koşamam kusura bakma senin burada cevapsızlığından kaybım büyük diyorsun ki whatsapp hattımıza terbiyesiz cevap verebilirdin seni hizmet almışım zarar ediyorum elbette yazıcam sende seve seve cevap vereceksin çünkü hizmet aldım kayıp yaşıyorum 15 saatir birinin ticketine cevap verilmez mi evet verilmiyormuş yapamıyorsan yapma! mağduriyet oluşturma bak sunucu taşıyorum başka alana masraf üstüne masraf zaman kaybı bu tarz işler yapıyorsan gece de olsa anlık aksiyonlar alınmalı ama sizde o yok neyse şikayetçiyim