WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika ben battım hepiniz batın konumunda şu anda batarken yanında herkesi götürmek istiyor. İsrail'e gelince, tek başına Lübnan bile geçemez daha hamas'a bir şey yapamadı, ama savaş çıkar bahane edilerek destek alırsa malzeme olarak değil bildiğin asker gücü olarak, Suriye, Irak, Lübnan zaten param parça vaad edilmiş toprakların yüzde 75'ini bitirir bu savaşta kalanı için ise parçalama politikasına gider yine. Milletimiz sağolsun parçalayacak yer arıyor şu anda az kafayı çalıştıramadılar gitti.

Vurdum duymazlar burada da var o kadar askeri olay oluyor kimsenin umrumda değil. Al sana teknolojinin robotlaştırdığı insanlar
İsrail lübnanı geçemez konusunda haklısınız. ama israili gözünde o kadar büyütüp, hayranlık duyan bi kitle varki, Gerçekleri görmeden yorup yapıp komik duruma düşüyolar. Daha geçen gün israil ordu sözcüsü haması yok edemeyiz, birbirimizi kandırmayalım diye açıklama yaptı, Kaldıki hizbullahı bitirecek. Adamlar daha geçen gün 9 dakikalık dron görüntüsü paylaştılar. İsrailin elindeki hayfa limanını ve kritik noktaları bildiğin dalga geçe geçe görüntülemişler 9 dakika boyunca ve bunu yayınladılar. İşgalci katil israil hamasın ve hizbullahın karşısında ağır kayıplar verince, dünyanın gözü önünde rezil olunca hıncını gidip savaş uçaklarıyla çocukların kadınların sivillerin olduğu çadırları yerleşim yerlerini bombalamakla çıkarıyo. Hastane, okul, cami, kilise demeden bombalayıp duruyo.