2 ay banlı kalmışsınız. Forum yönetimi de sizlerin banını mağduriyet giderdiğiniz için açmış. Ancak forum yönetimi geciktiriyor gibi geliyor demeniz çok ılımlı olmaz.
Bir de insanların mağduriyetini 2 ay geç giderdiğinizde aslında tam gidermiş olmuyorsunuz. Yani o 2 ay içerisinde size son paralarını vermiş olabilirler ve ihtiyaç haline düşmüş olabilirler ya da hizmetleri o an çok önemlidir siz sağlayamadığınız için işlerini de kaybetmiş olabilirler.
Sizin de bunları isteyerek yapmadığınızı tahmin ediyorum ancak sizin 2 ay önce mağdur ettiğiniz sayısı biraz fazlaydı diye hatırlıyorum. Bir açık arttırma muhabbeti vardı ki onun kendisi 50-60 bin tl idi.
O yüzden bir tık iğneyi kendinize batırmanızı öneririm.
Bu arada sizinle ticaret yapmıştık, hiçbir sorun yaşamamıştım. Bu söylediklerimi tamamen sizden bağımsız olarak söylüyorum, umarım yapıcı bir eleştiri olarak algılarsınız.
edit: @bilalbayar bana düşman da dediğinize göre zaten banınızın açılmasını da pek istemiyorsunuz, son sitemlerinizi iletmişsiniz. Şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Açıkçası evet banimin açılmasını istemiyordum bir çok forumdan arkadaşımın ısrarı üzerine borçlarımı tamamen ödedikten 38 gün sonra Ban açma talebi gönderdim. Lakin hala sorunlar yaşamaktayim. Ben yaşantım forumdan ibaret değil ama ben bu platformu seviyorum, severekte kullaniyorum kimseyi mağdur etmek durumda değilim çok şükür. Ama bazı insanlar iyi niyetleri çok suistimal ediyor.