Erik Bilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sadece adsense işi mi yaptığımı sanıyordun.

Forumda bile 4+ iş yapıyorum konularıma bakabilirsin. Site tasarımı, makale, e ticaret, iç seo. (Adsense blog konusunda en büyük konulardan biri bize aitti sattık.) Bunları yaparken bir çok deneyimim oldu. Hosting sektöründe de çalıştım ayrıca, forumda verdiğim hizmetlerle mi karar veriyorsun forum dışı elemanı mevcut olan ajans yönetiyorum🙏😁 2 adet kendime ait online browser oyunum mevcut, 1 adet pvp sunucum mevcut. Bir sürü elemanla çalışıyorum. Tek işimi bura sanıyorsan yanılıyorsun. Şikayet konusuna gelince bu forum böyle, memnun olmayan konu açar bir hatamız varsa iade veririz. 3 yıldır 400+ hizmet verdim hocam 10-20 tane patlak oldu dönem dönem kötü durumlar yaşadım ve kişilere iade sağladım zaten. İade sağlamadıklarım da haksızdır forum yönetimi de haksız görmüştür.

İsteyen istediği firmayı açar düzgün hizmet verdikten sonra, eski hosting firmamdan 1 adet bile mutsuz insan yoktu.

Ayrıca 2 aylık üyenin hiçbir hizmet vermeden hizmet almadan böyle konuşması komik.. Haydi iyi geceler daha da cevap vermem bu dar görüşlülüğe. Xiaomi araba yapıyor bizim millet hala herkes herşeyi yapamaz diyor. İnanan her sektörde başarır.
Herkes her şeyi yapamaz demiyorum host firması açıp vurkaç yapmak çok moda oldu diyorum. Adamlara aylarca cevap vermemişsin şikayet konusu açılınca birden melek olmuşsun hocam. 1 Yıllık hizmet satıp 3 ay sonra birine verip ne halleri varsa görsünler demek çok kurumsal bir duruş. İşinde gerçekten başarılısın. Takdir ediyorum. Daha fazla mesaj yazmayacağını söylemişsin. Dar görüşlü vs şeklinde sataşmadığın sürece ben de yazmayacağım. Hayatta başarılar.