kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu dediğiniz daha kötü değil mi.
Siz direk hadislerin hepsini muammada bıraktınız. Bize uyanı kabul ederiz uymayanı etmiyoruz demek gibi bir şey bu.

Ayrıca Hz.Muhammed son peygamber olarak tüm islam alemine davranışları ile örnek gösterilen bir kişi iken şu şu sebepden yaptı diye olanı hafifletmek baya saçma.

Yada bir çok eşi bir çok sebeplerle almış , şöyle söyleyeyim

Şimdi babanız gidip filistinde savaşta eşi ölen bir kadını kendine 2.eş olarak almasını onaylar mısınız. Kadını kafir israilden kurtarmasına izin verir misiniz ? Bunu kabullenir misiniz. Türkiye'de ben müslümanım diyip bunu kabullenecek kaç kişi var ben merak ediyorum..
bende onaylamıyorum hocam yorumu yaparken şöylede bilgi geçeyim eski bir kuran hocasına sormamla ben bu bilgiyi öğrendim hatta bütün hadislerin geçerliliği yok ise neden hadis dendiğinde ise zamanında bunlar o dönemlerde evet gerçekti teyit edilmesinin sebebi peygamber efendimiz hayattaydı ama şimdi herhangi bir teyit verilememektedir demişti

öte yandan bende 2.eş almasını onaylamaz kabullenmezdim çünkü öyle iş mi olur hayır işi adı altında evlilik mi olur
o yüzden sorgulamayı bıraktım açıkçası çok daha kötü bir sonuca ulaşıldığı için