Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal üyeliklerin %60 70 civarı şikayet konusu oluyor ve geneli işini düzgün yapmadığı şikayeti ve iade gibi süreçlerlde oyalama yaptıkları için şikayet ediliyor. Açıkcası kurumsal üyeliğe sahip insanlarla normal üyeliğe sahip insanlar arasında artık ticaret yaparken hiç bir fark görmüyorum. Aksine kurumsallar insanları bekletip mağdur etseler dahi şikayetleri profilinden siliniyor. Hatta ve hatta instagram hesabı aldığım forumda çok kurumsal bir isim bana çalıntı hesap sattı ve 1 hafta mağdur ettiği halde profilinden - trade puanı ve konuyu kaldırdılar. r10da tek problem olarak gördüğüm konu bu onun dışında mükemmel. r10 yönetimi ve coşkun hocadan bu konularla ilgili çalışma bekliyorum. Normal bir üye dolandırsa oyalasa veya mağdur etse beklenen bir durum ama kurumsallar yaptığında direkt sitenin imajını zedeliyorlar. Farklı yaptırımlar gelirse daha caydırı olacaktır. Adamlar artık git şikayet konusu aç diyor 1-2 h afta bekletiyor zaten o şikayet konusunda sonra aksiyon alıyor Sonuç olarak profilinde ki negatif tradeyide siliyorlar. Ozaman neden negatif trade diye birşey var ki adam belki para için oyalıyor Bence zamanı çalmakta bir hırsızlıktır hatta en büyük hırsızlıktır çünkü parayla alabileceğin bir durum değil.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açtığınız şikayet konusuna şimdi baktım. Birinden Instagram hesabı alıyorsunuz ve hesap çalıntı çıkıyor. Karşı taraf telafi edeyim demesine rağmen şikayet konusu açıyorsunuz. Öncelikle şu bilgiyi vereyim. Biri çalıntı hesap satıyor diye hırsız olmaz. Bunun için somut kanıt gerekir. Al-sat yapan herkes bu sorunu yaşayabilir. Önemli olan arkasında durmaktır. Kaldı ki sizin sorununuz da çözülmüş. Çözülen bir durum için negatif ticaret puanı veremezsiniz. Verirseniz de silinir. Forum kuralı budur. Eğer kişiler alışkanlık haline getirmiyorsa, haklarında açılan şikayet konuları silinebilir.

Yazdığınız bu yazı ile, bu forumda görev yapan herkesin hakkına giriyorsunuz. 2 yıldır üyesiniz ama bu forumda kimsenin kimseden farkının olmadığını, özellikle şikayet konularında üye türüne bakılmadığını maalesef öğrenememişsiniz. Bence forumla ilginizi biraz artırmalısınız. Kurumsal üyelerin burada yazanlar dışında başka bir farkları yoktur.

Bu konuda forumdaki en tecrübeli kişilerden biri olarak konuyla alakalı da şunları söylemek isterim;
  • Başta yapılacak araştırmanın sonda yapılması
  • Forumdan teyit alınmaması
  • İnsanların sabırsız olması
  • İşin detaylarının işin başında konuşulmaması
2 Yıla yakındır KurumsalPlus üyesiyim.

Konu tasarımımda ki bir ibarenin güncellenmesi gerektiğini ve forum kurallarına uygun olmadığı belirtilmişti ve düzenlemeyi sağlamıştım.

Aradan geçen belki 6-7 ay sonrasında; Konu tasarımında revizeye gittiğimde tasarım şablonlarında ki o ibare benim için önemsiz bir ibare olması nedeniyle hiç gözüme çarpmamıştı ve yanlışlıkla o kısmı güncellemeyi unutarak tasarımdaki bir alanı revize etmiştim. Diğer alanlarda o maddenin yerinde olması gereken bilgiler farklıyken, sadece sonuncu paket detayında, tamamen tasarımsal bir hata olması nedeniyle uygun olmayan bir unsuru(EDU); yayınlamış bulundum.

Aktif reklamlarımın yenileme süreleri gelmişti, yenilenmesi için 1-2 günü kaldı ve cezai işlem direkt olarak uygulandı. Hemen hemen tüm yetkilileri uzun süreli reklamveren olarak reklamların düşmemesi adına ciddi anlamda rahatsızlık verdim ve destek aradım. Reklamın düşmesi halinde ciddi bir mağduriyet oluşacak olmasına rağmen; hiç bir şekilde tolerans gösterilmedi ve @Engin; abiden çok sağlam azarda işittim ve bu duruma oldukça üzüldüm.

Tamamen tasarımsal bir hata nedeniyle oluşan bu durum Profil -> Geçmiş alanında bir kara leke olarak duruyor malesef. (Silinmesini istedim fakat bu konuda da bir destek olmadı)

Yani demem o ki;
Kurumsal üyelere torpil, avantaj diyenleri anlamıyorum. Kesinlikle böyle bir durum yok, tüm kurallar bir hiyerarşik yapıya dayalı olup, sistemsel ilerlenmesi zorunlu.