barisyildizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
git kurtar kendini
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle fırsat bir daha gelmez.
Leuqme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takil moruk sonra pisman olursun beni dinle
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bro bu fırsatı kaçırma
karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hacı git 5-10 sene yaşa hayatını, ondan sonra zaten kendi yoluna bakarsın. Böyle şans herkese gelmez, piyongo bunun adı...
yunusdm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücreti peşin mi aldınız?
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yerinde olmak isteyen binlerce genç var
Zienmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz düşünmüyorsaniz ben konuşabilirim hocam
MaXeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulaşma
Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R-10'u milfiye ordusu sana destek olacaktır asker 💂🏻
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O yaşta bir kadın asla öyle bir cümle kurmaz. Kadının amacı belli, heyecan arıyor ve seni beğenmiş. 3-5 ay neyse doyum süresi, o kadar takılacaktır seninle. Kendini kaptırmadan sende takılabilirsin ilgini çekiyorsa.
dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bir organına göz koymuş olabilir. böbrek dalak kornea belki de tüm iş işi falan hep tezgahtı senin bir şekilde buldurlar dubaiye götürüp her şeyinden faydalanacaklar.
MikailAvci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bize de nerde züğürtü var o geldi yahu. Neyse hocam ücreti aldıysanız belinize kuvvet 😄
vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dikkat et para ödememek için tezgah olabilir belli ki daha önce sana açılan olmamış buraya koşup konu açtığına göre
hakan4729 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok iyi

deks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağabey, eğer ücreti peşin almadıysan ücreti aldıktan sonra kabul et ve hayatını yaşa. Ama ücreti peşin aldıysan depar atarak koş bence. Bu fırsat bir daha gelmez.
MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı iş bitince hemen ödedi, kadının niyeti ciddi beyler.
mavibilgiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş dikkatli ol bak bu kadınlar insana pabucu ters giydirir.
Ne yapabilir ki
Hastesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sugar...
deks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun diyelim o zaman, boş kağıda imza atma bence yeterli. Ve organlara sahip ol, eğer organları kaybedersen geçmiş olsun
Kanka 190 boyunda 95 kiloyum Allah aşkına kim ne yapabilir
mavibilgiler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın bu ne yapacağı belli olmaz. Onların dünyası farklı. Seni kendine bağlar sonrada vazgeçmene izin vermez.
Hertürlü pisliği yapar. bu tarz işler çok yaşanmış şeyler. O nedenle temkinli olmakta yarar var.
mertcnbk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tezgah olabilir 😂
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka bir yana parayı peşin aldıysan denenebilir.
Kanka vala gel hayatımızı yaşayalım diyor. Böyle diyorsunuz kafam karıştı valaha milli piyango diyenler var.
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git yaşa hayatı yapacak daha iyi bi işin yok belli ki neden geri tepesin ki
Ofisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haaa bende yasadım guzellık merkezi icin site kurduk sonra dedılerkı paneli kullanamıoz edemioz ben bayan olan bır yere gıdıp panel egıtımı vermek ıstemedım once sonra ısrarla gel dediler gittim giderken laptop ve malzememi aldım gıttım bıraz cekıngenımdır gırerken selam vs faslı bıttı laptop ve hdd vs herseyımı masaya kurdum kım ögrenecek kım yonetecek paneli gelsin dedim bır sandaliye cektı adım adım başladım ögretmeye 20 25dk sonra ilk sordugu yanlış anlamazsan parfümün adı ne öok hoş kokusu dedi 5dk sonra tek web tasarımmı yapıyorsun hayır ek işim müzik dedim al kıyamet koptu ne calıyorsun baglama haa bende gidiyorum kursa ama fırsat bulamaz oldum cözemedim calmayı bana hocalık edersin vs dedi ben gulumsedim malesef benim buna zamanım yok dedim

kısa kısa gecim egıtımı verdım ve ordan ayrıldım 2 saat sonra merhaba bır sorum olacaktı dedı web sıtesı ıcın konusmayı artık gectık takmış kafayı bana musaıtsen yarın yenıden beklerım kahvaltıya cunkı gercekten anlamadıgım yerler oldu felan

ben zaman bulursam dedım ve teklıfı olumlu ve olumsuz arası bıraktım sabah bana 11 mesaj atmış wp den işte kahvaltıyı hazırlıyorum vs vs sunu severmısın kızartma severmısın vs ben yazdım kusura bakma sizi kırmak istemem ama gercekten yeni uyandım programlarıma bakıp haber edeyim dedim
1 saat sonra gelemiyecegımı soyledım cunkı anladımkı kadın benden hoslanmış ve benımle bag kurmak ıstıyor

ödeme konusunda ödemeyı onden almıstık ve arkadas tavsıyesı ıle tam 10 gun selam sabahlar hıc kesılmedı evlı oldugumu anlatmıs 3 cocugum oldugunu bılıodu lafın kısası en sonunda bır arkadası icin web sıtesı lazım buraya gelebılırmısın dedı yuz yuze konusulacak dedı ve o gun bostum ve gıttım 5 6 bayan vardı sıte ıcın detayları konustuk ve dusunup haber edecegım dedı oyle kaldı ve ben bunu 2 gun sonra aradım iş dısında özel hayatımıza dokunmazsak cok sevınırım dedım ve konuyu dırekt kestırıp attım cunkı kadın öyle bırıkı yuzunun astarı dusmus erkek halt etmıs bılıyordum başıma bela olacak en guzelı macera yasamaya gerek yok uzak durmak mantıklı geldı şimdi bu durumlar yaşanabılıyor dıkkat etmende fayda vardır.
BaranKync adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Dersim değil TUNCELİ yazsaydınız hocam
vipsmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi tavsiyesi olarak iş konularında kadınlar fazla yakın olmama derim
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilacı fark edemezsen istersen rambo ol ne yapabilirsin bir uyanırsın ki vücudunda bir şeyler eksik.
Dikkatli olmak lazım.
Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman mekanı, her şeyi vs siz ayarlayın çağırın.
selimbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muteber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o kadar güzel site yaparsan olacağı buydu, biraz hatalı kod vs. ekleseydın, aşık olmaz, sımdı sana kötü kötü sallıyordu ))
TAVIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem sordun kardeşim

Benim param var yaşın önemi yok herşeyi satın alabilirim kafa bu Aşkın sevginin aile olmanın çocuk sevgisinin verdiği mutluluk zevk vs vs maddi olarak karşılığı yok

Sana verebileceği sadece para
vanilla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git takıl 3-5 ay sonra ileride pişman olmazsın zaten kaybedecek birseyinde olmaz
Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın evli mi? Kadının sevgilisi var mı? Kadına karışan var mı önce bunları öğren, canından olma, bunlardan emin olduktan sonra git hayatını yaşa.
kişilik bölünmesi falan var herhalde
klasweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karekterine nasıl uygunsa onu yap.
pişman olacağın şeyleri / şeyi yapma
YTDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git paraları ye az da bana at desem atarmisin, gitme desem fırsatı kaybettiğin için bana söver misin 😂
Bu durumlara alışkın biri olsaydin bu soruyu burada acmazdin ve yapman gerekeni yapardın bro. Ama belli ki olay hakimiyetinin dışında. Ve bilmediğin her yerde bir tehlike ve bir de kazanç olur. Kimi eşit kimi fazla. Kendine şunu sor,
Bana ne faydası var ?
Faydası zararından çoksa git.
goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İleri ileri arş ileri 😂
KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse @mahsunkaraca; kardeşimizi etiketlememiş.
zagor6390 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer o kadar zenginse kendisi yanına gelsin sen gidersen dezgah olabilir 😂
xkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bobrek.avi
Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah bi uyanıyo. Buz dolu küvet. Böbreği dızlayıp hortum bağlamışlar. 😃

Şaka bir yana; kadın öyle birine benzemiyor beyler. Alengirli biri olsa daha zeki olur. Konuşma tarzına baksanıza. Kelebek gibi konudan konuya atlamış. Ne dediğini tam bilmiyor.

Belli ki genç bir fidan arayışında.
Eross adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olgun kadınlarla yaşanan ilişkiler tehlikelidir.
O tecrübesi ile seni esir alır.
Bir kaç günlük *** diye çıktığın yolda bir bakmıssın esiri olmussun.
O vakit bırakmak için sigara bırakanlardan daha cok emek sarfetmek zorunda kalırsın.
Riskli, gereksiz bir iş. Kadını ne kadar tanıyorsunuz? Arada en az 15 yıl yas farki var. Gerekli olgunluğa sahip misiniz? Kişi muhtemelen sarhoşken yazmış. Ben aksiyon arıyorum diyorsanız sizi tutan yok. Az mantıklı davranıp işine gücüne bakmak yerine söyle kişilere vakit ayırmayın.
FoRgEd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=7jxuiDKBxg4

iş konusunda portföyünü kadınla takılarak genişletebilirsin
DarthWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 dakika bile düşünmeniz hata olur
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler, sugar mommy bulmuşsun Böyle fırsatlar değerlendirilmeli
kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her erkeğin hayâli, bizi de kadınlar 300₺ için savcılığa veriyor
Vay be konuya bak 7 sayfa olmuş 🤣 ben geçen gün e-nabiz bildirim sorunu diye bir konu açmıştım tek cevap bile gelmedi. Demek ki milletin aklı başka yerlerde 🤣🤣🤣
Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zina haramdır !!!
brooklynn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklında kalacağına, önce güvenilir bir test aşaması yaşa. Bir yemeğe çıkın, orada duruma bak, durum uyuyorsa kademe kademe ilerletirsin.
Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hanımefendiyi buldum. Şu an sahilde viskilerimizi yudumluyoruz.

Arayış sonlandı. Konu kilit lütfen.

https://www.youtube.com/watch?v=LMU4-kSDvz4
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer ihtimalleri bir kenara bırakırsak , Eğlenecek insan arıyor muhtemelen yazın bir kaç ay takılır sıkılınca şutlar , hiç bulaşma gerek yok.

Olumlu bir tarafı yok o işin.
Koray adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asknMEDYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ermann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu filmin senaryosu şu şekilde olacak seninle bir süre birlikte olup sonra senden daha iyisini bulduğunu düşündüğünde ona gidecek. Zenginliğini kullanarak istediğini elde edebileceğini düşünüyor.
rhomantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bayağı ileri görüşlüymüşsünüz Gelen yorumlar çok iyi
SeoMasters adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alkollü olabilir size yazdığında devamını merak ediyorum.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonu hayırlı biteceğini düşünürsen evet de.yaşa bakma.
mykizildag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tuzak olabilir dikkatli olmanda fayda var
erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık eski müşteriniz.
chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git parasını ye kanka
öncelikle Konu bu kadar yorum alacak hiç tahmine etmemiştim. Burada tavsiyelerde bulunan; Git karının parasını ye, Milli piyango bu diyen arkadaşlar, parası onun olsun vala milyon dolar parası da olsa fark etmez yine bakmam. Davul bile dengi dengine.. Bu arada kadın dul, 2006 da ayrılmış sanırım çocuğu yok. Varsa görüşmek isteyen tanıştırabilirim. ŞAKAA