Tam 6 yıl oldu Allaha şükürler olsun,öyle nikotin sakızı ilacı hepsi hikaye,Çok tiryaki biri idim bırakmak isteyenlere nasıl bıraktığımla ilgili 3 tavsiye,1 kesinlikle niçin bırakman gerektiğini unutmayacaksın ve 1 dal bile içmeyeceksin,2 sigara koyduğun cebine masaya naneli şeker sakız gibi birşeyler koy,beynin ona alışıyor,3 sigara krizin tutarsa yanında ufak su dolaşır 1 yudum çek geciyor,3 gün buna dayanman gerekiyor sonrası el alışkanlığı 21 gün de el alışkanlığına dayanırsan beynin 21 gün sonra kabulleniyor ve benim gibi 6 yıl önce bırakmış bir kişi oluveriyorsun,
Şimdimi vallahi istanbulu duman kaplayacak okadar sigarayı nasıl içtim inanılmaz tuhafıma gidiyor,son olarak efkarlanınca çay iç yine aynı görevi görüyor
Tavsiyem hemen cumartesi pazar bırakın gerekirse 3 gün yatın kalkmayın
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam bende artık alışıyorum hatta yavaş yavaş çayı bile bırakıyorum çünkü çay diyince aklıma gelen ilk şey o pis kokulu şey inşallah bende tamamen bırakırım.
seviniyorum sigarayı bırakanları duyunca görünce. güzel başarı benim gözümde
Çok sağolun hocam böyle yazmanız beni daha çok şımartıyor ve gururlanıyorum teşekürler. 🤭